Sveiki, pastarąsias dienas intensyviai dirbau prie šio dizaino. Mintis kilo šį dizainą sukurti, kai pradėjau žaisti Rust Experimental žaidimą, kai sugalvojau serverį kurti, kai supratau, kad reikia susikurti jau ir dizainą. Kol kas čia atejau ne serverio pareklamuoti (iš tiesų, net nėra dar ką reklamuoti), bet pasidalinti savo nauju darbu. Smagu piešti sau pačiam, bent gali žinoti, kad nedulkės, o tikrai bus panaudotas. Labai laukiu komentarų, simpatiją darbui galite išreikšti paspausdami mygtuką „Appreciate this“ Behance projekte.
Sneek peak
Pilna dizaino peržiūra Behance profilyje.
Citadoras prieš 8 metus
Visai žinok gražus, o kada pats serveris atsidarys? :) Tikiuosi nebus serveryje prikolu kaip therust lt ar koks ten lietuvių serverį ateini į serverį dropai skraido po 6-7 iškarto apie serverį nuomone susidarėm išėjom ir nebegrįžom, ieškau normalių lt serverių bet tokių kaip matau išvis nėra :D tikiuosi šitas patiks, lauksiu starto gal užsuksiu sėkmės!
vegallas prieš 8 metus
@Citadoras Rugsėjį, greičiausiai, antroje pusėje. Būtent dėl to labai laukiu pasiūlymų kokio serverio norite, ko neturėtų būti. Stengsimės gerai subalansuoti serverį. Labiausiai dėl ko bijau, tai, kad nežinau, ar visi lietuviai susidomėję žaidimu bus pajėgūs jį ir nusipirkti.
PREFIXS prieš 8 metus
Toks švarus ir gana gražiai žiūrisi. Pats gailiuosi jog teko įsigyti RUST žaidimą, vien klaidos ir strigimai :D
vegallas prieš 8 metus
@PREFIXS Ačiū. Teks tada „mums“ pasirūpinti, kad nebesigailėtum :D Nors šiaip, kai žaidimas alpha versijoj, tai labai radikalių atnaujinimų būna, dėl ko labai piktinasi žaidėjai, pavyzdžiui, naujoji XP sistema, man kaip nesenai pradėjusiam žaisti, atrodo viskas lyg ir gerai, bet kiek skaičiau atsiliepimus, tai nei vieno gero apie ją neradau, visi sako, kad developeriai ne į gerąją pusę eina. Aiškus, jie stengiasi, kad būtų geriau, todėl, manau, kad viskas dar pasikeis daug kartų.
Sheriff prieš 8 metus
Nais, man patinka, švarus labai. Primena SquareSpace kažkodėl, bet labai nice. ;)
uraganas prieš 8 metus
@Citadoras sunkiai eina su legaliu serveriu :D yra :) gal atrasi :D mano. ;/
uraganas prieš 8 metus
@Citadoras legalus as fuck. bet žmonių sunku pririnkt pastovių žaidėjų tik 20 serveris naujas. juokingiausia citata "nu nėra 20 žmonių" ir taip kiekvienas sako o kad ateit pamėgint pasiboostint kartu tai ne. mažai liaudies skaitos.