Sveiki draugužiai, norėčiau paklausti jūsų gal kas turit pasiūlyti kokių gerų idėjų Factions/raid serveriui?
Kad būtų įdomu žaisti ir būtų kažkas naujo. Ačiū iš anksto :)
Rin prieš 7 metus
Tiesiog pradėk nuo core ir įsitikink, kad tai būtų quality stuff ir veiktų be jokių nesklandumų, o jau tada galėsi galvoti ką gali pridėti, bet kokios custom tekstūros visados yra nice tuo labiau jeigu su jomis daroma kažkas daugiau t.y. yra "custom" daiktai, kurie turi išskirtinių savybių, bet aišku jie neturėtų būti overpowered, kad galėtų iš vieno hit nužudyti priešininką, tiesiog sugalvok kaip gali išplėsti pačią pvp sistemą, nes ji realiai čia yra pati svarbiausia.
TerZer prieš 7 metus
Na pagrindinis serveris yra su šiokiais tokiais papildais, kuriuos aš sukūriau, bet tiesiog mano manymu, kad trūksta dar kažko. Custom tekstūros yra meh, nes ne visiems žmonėms pavelka tos tekstūros. Dėl custom item'ų. Kad sukurti item'ą tau reikia pašalinti kitą 1 item'ą, aišku sumažinti galima iki 1 item pašalinimo, pavyzdžiui diamond hoe, nes jo nieks nesigamina :D Ir kiekvienam durability uždėti po atskirą modelį, bet pasižiūrėjus į mano dailės sugebėjimus aš to nepadaryčiau, nes nemoku modeliuoti ir piešti. Tai greičiausiai nebus to, nebent draugui pasiseks su serveriu labai ir jis pagarsės tai tikrai manau, kad reiks kažką tokio įdėti.
Rin prieš 7 metus
Pirma, tekstūros tikrai nereikalauja galingo kompiuterio, o antra kas trukdo tau tai išmokti? Internete pilna informacijos kaip pačiam pasidaryti custom itemus bei stuff like that. Nepatingėk bent kartą ir laikui bėgant tau tai atsipirks su kaupu.
TerZer prieš 7 metus
Na, kai kuriems vos pavelka tą minecraftą, todėl kiekvienas fps yra svarbus. Todėl jie ten naudoja savo tekstūras, bent daug žmonių matęs, kad taip daro, todėl tiesiog nebus tų papildomų žaidėjų kelių, jei uždėsi savo tekstūras, kurios nieko neduos. Sutinku, išmokti galima, bet tiesiog man tai visai nedomina, kaip ir su photoshop'u aš gyvenime ten nieko nesukursiu, nebent tik apkarpyti nuotraukas kaip reikia iš tutorialų. Aš sukurti custom daiktus galiu, nes pats kuriu įskiepius, bet tiesiog tikrai nėra noro man sėdėti ties modeliavimo. Jei tai būtų mano kitas projektas, prie kurio aš dirbu pakankamai užtektinai, tai gal tada ir būtų ne laiko švaistymas, o šiuo atveju, serveris draugo ir tik padedu jam su juo kaip galiu, o žinant mūsų Lietuvos rinką, žmonės nevertina pastangų ir tiesiog neverta man ten kruštis. Labiau idėjų norėčiau ties sistemų įvairių, nes turiu custom enchant sistemą kurta mano, su naujais užkerėjimais ir aišku krepšeliai, kurios gauni iš įvairių mob'ų.
TerZer prieš 7 metus
Temą peržiūrėjau, bet joje nieko neradau, kas sudomintų, nes ten būtent serverio idėja, o man reikia kokių nors idėjų į serverį, kuris yra factions/raid.