Pagrindinė serverio informacija
Serverio Svetainė: http://www.mc-life.lt/
Serverio Ip Adresas: play.mc-life.lt
Serverio Stilius: RPG # MiniGame
Žaidimo Versija: 1.8.x
Kontaktai
El-Paštas: play.mc.life.lt@gmail.com
Visas serverio pagrindines komandas sužinosite paraše
/komandos
Serverio aprašymas
Sveikas, ieškai paprasto bei idomaus serverio ? Užsuk pas mumis !
Žaidimo lygis: Difficulty 3
Pirmą kartą prisijungės į serverį savo sąskaitoje turėsi: 30$ bei galėsi atsiimti /kit Naujokas įrankius.
Šiame serveryje nėra warp komandos, tam yra atskiri serverio portalai kurie yra šalia spawn.
Už nužudytą žmogų gausite tik 5$ bei iš mirusio žmogaus bus atimta 5$ serverio valiutos
Už nužudytus gyvulius gausite nuo 1 iki 3$ serverio valiutos
čia žmonės neturės tūkstančiais serverio valiutos, atėjas žaisti čia reikės laiko norint pakilti į tam tikra rank bei nusipirkti daiktų.
Tai pat serveryje padaryta nuo tam tikro rank'o žmonės galės eit į mobarena bei užsidirbinėti pinigų.
Serveryje egzistuoja tokie minigame žaidimai kaip TnTRun # Spleef # 1Vs1 # už šiuos minigame žaidimų laimėjimus į savo sąskaitą gausite 5$ serverio valiutos.
Greitu metu serveryje bus padarytos tam tikros salos ir norint į jas įeiti reikės tam tikro ranko.
TerZer prieš 7 metus
Taigi, užmačiau tavo serverį ir galvoju užsuksiu, aš jau žinau, kai jungiausi minecraft'ą, kad čia tikrai nebus rpg stiliaus serveris. Aišku tai ir pasiteisino, kai aš pridėjau serverį į sąrašą:
Užėjęs į serverį pamačiau, kad niekas nėra sutvarkyti, viskas yra trash, ne bet rimtai. Pyk nepykęs, bet tiesiog toks jausmas lyg į kokį kuriamą projektą atėjau. Atsiradimo vieta vizualiai griaužia akis, nepabaigti statyti ir tvarkyti dalykai taip pat. Gal kam pravers iš čia esančių: Parduotuvės bug'as yra, jei norit suvaryti serverio ekonomiką - prašom. Manau, kad išvada tau būtų tokia: "Gal aš turėčiau iš pradžių pabaigti daryti projektą ir tada startuoti?".
Atsiprašau už kritiką, mane jau triggerina tokie serveriai. (Tą patį ir sg forume parašiau)