Iš karto sakau,jei tema ne čia perkelkit,bet netrinkit. Na tuomet sveiki,neseniau pradėjau programuoti mokintis,tai yra php,html/css,tvs,pawn,na ir sužinojau,kad linux'ais (ubuntu) skirta,programuotojams,na pamaniau,kad vistiek jau kažka moku,ir isirašiau ubuntu operativine sistema,iš pradžiu viskas,ok bet jau poto per dideles problemos,pasiroda dar esu nieko vertas progamuotojas,norečiau atgal į windows,pareiti,ir dar bšk išmokti apie linu'xus,galit gal padėt,kaip i diska irašyt kaip poto ta install'a pajungti,na jau buvau isirašes win i usb,na tuomet bereikėjo,rr pc tai padarau,vistiek pasijungia ubuntu,o aš noriu,kad windows install'as gal galit video,kaip viska reikia nuo pat 0 padaryt,ar raštum,na tik padėkit :) visiškai žalias ant linu'xu esu tai reik išsmiai,,na žinoma jei nėra sunku,diekui.
TooEasyL2P prieš 6 metus
Windows ISO faila i USB: https://www.linux.com/blog/how-burn-iso-usb-drive
Perkrovus kompa nueik i bios ir nustatyk, kad primas boot device butu USB raktas. Arba susigooglink pagal savo laptopo/motinos modeli gal yra hotkey kuris tik ijungus kompa ismes langa su vienkartiniu boot pasirinkimu ir pasirinksi USB. Gali ir dabar taip padaryt jei turi USB pasidares jau. Jei viskas gerai su USB, tai uzsikraus windows setup. Jei neuzsikraus, tada spausk virsuje linka ir daryk USB su windows is naujo.