Dėkui visiems kurie mane palaiko ir žiūri! Siunčiu jums visiems po didelį AČIŪ! ^^ Labai džiaugiuosi pasiekęs tokį nemažą prenumeratorių skaičių.
www.youtube.com/watch?v=YwxjsfhEF44
Dėkui jog žiūrėjote! Patiko? Pakelk nykštį į viršų, bei užsiprenumeruok mano kanalą ir nepraleisk naujausių video!
Mane rasti tai pat galite:
Outro song: Galantis - Runaway (U&I) (Axero Remix)
Music: Klave - Eurodancer
mexis1337 prieš 9 metus
Bet tai bl** koks tu nurautas, matos kad prie kompo didesnę dalį praleidi nei bet kur kitur.
PREFIXS prieš 9 metus
@mexis1337 neesu daržovė, tad rauti manęs kaip ir nereikėjo atrodo :D O šiaip jo, didžiąją dalį laiko praleidžiu sėdėdamas prie kompiuterio, taip kaip kiti rūkydami, gerdami ar sportuodami. Turbūt čia jau nieko nepadarysi, per daug įdomus man tas IT pasaulis ^^
SnoutUp prieš 9 metus
Keep it up! Jei ne paslaptis, kiek laiko užtruko? Kur ir kaip reklamavai kanalą?
Oxygen prieš 9 metus
Zmogus nors kuria, zaidzia, ir taip galbut gauna is to pinigus is to kas jam patinka, o heiteriu visada bus, nes jie patys nieko nepasiekia ir tik moka ant kitu loti :D Kurk ir toliau, sekmes :)
SkepticalHippo prieš 9 metus
Širdingi sveikinimai didinga proga :D Linkiu prie šito skaičiaus prikaupti dar vieną nulį ;)
Ignas prieš 9 metus
gg wp ma frend from another alfabet. Nice, yra fun video, daugiausia žiūriu tik streamus
PREFIXS prieš 9 metus
@quiN. buvo. mintis streaminti Twitch, bet kažkodėl vis tiek likau prie hitbox. Twitche streaminti gal būtų man ir geriau, nes jis turi serverių Švedijoje, o mano Tele2 internetas ten turi mažesnį pingą (kartais net mažesnį, nei Lietuvoje :D). Patarkite kur būtų geriau? Vis man ramybės neduoda, kodėl hitbox blogai?
P.S. Dėkui už sveikinimus visiems! :)
Alter prieš 9 metus
Aš niekad nesupratau tokių youtube'rių "kūrybos"(nepriimk asmeniškai PREFIXS, kalbu plačiąja prasme). Kaip gali būti įdomu žiūrėti kaip kažkas žaidžia ir šnekasi su ekranu? Man tikrai smalsu sužinoti priežastį dėl ko jūs tai žiūrit.
undeniable prieš 9 metus
@Alter tuomet nx filmus filmuoja, o ne realiai atėję į operų ar dar kieno scenas rodo ? same shit.