Sveiki,
nežinau ar pataikiau į temą ar ne, bet pasidalinsiu ir aš.. Kai kurie darbai nedadaryti ir panašiai, tad labai nepykit ! ;)
3D render'iai daryti naudojant ZBrush arba Blender, žemiau esanti animacija su Cinema4D ir After Effects.
P.S . Visi darbai mano :D
Dar keletas nesamonių
Keletas mano kurtų 2D/3D animacijų (After effects ir Cinema 4D) :
lūpų sinchronizacijos testas AE
2D animacinė reklama
Intro šeip pasižaidimui
Šitie buvo kurti konkursui:
SkepticalHippo prieš 9 metus
Oho! Super! Pats viską piešei?
Jei taip, tai su kokiomis programomis dirbi? Naudoji panšetę piešimui, ar viską darai su pelyte?
Esi dirbęs gal ir prie žaidimų kokių? Būtų įdomu pamatyt daugiau darbų tavo!
Edit: Ką tik užkrovė zombį. Dabar ir likusią nakties dalį nemiegosiu :(
poffka prieš 9 metus
@Edvinas darbai visi mano. Dirbu pagrinde su ZBrush ( kartais su Blender, Maya ir Cinema4D) ir visi šitie darbai buvo paišyti su pele išskyrus tą velniažmogy, nes Wacom planšetę nusipirkau tik prieš savaitę ;)
Ir deja nesu dirbęs su žaidimais kolkas, bet bandau prisėst prie Unreal Engine 4 dabar ir gal kada ateity.. ;)
Gedriau prieš 9 metus
Šitam foną būtum neptingėjęs užmest, tai būtų tobulas :D ir žinoma galėjai pasidalinti savo deviantartu, kad nereikėtų tiek ieškot, Klemencai ;)
poffka prieš 9 metus
@Gedriau neturėjo tas piešinys būti tobulas, ten greitas lineart'as ir tiek ;) Deviantart'o nedėjau, nes neaktyvus aš ten, labai retai naujus darbus ten keliu =]
@dontbeidiot dėkuj, stengsiu.. =]]
Danielius prieš 9 metus
Darbai neblogai atrodo :+1: O šiaip, ilgai dirbi su 3D piešimu? Atlieki paslaugas kitiems už pinugus? Patinka tau toks užsiimimas?
Javainis prieš 9 metus
Pagarba. Kiek laiko mokinaisi, iš kur mokinaisi? Nuo kada pradėjai mokintis? Negauni užsakymų sukurti intro ar pan. ?
Mikro prieš 9 metus
ohoho! Labai gražu. Atlikinėji galbūt darbelius pagal užsakymą? Jei taip, parašyk į skype: DeividasJ. su tašku.
Lauksiu atsakymo! Keliu nykštį :+1:
poffka prieš 9 metus
@Twixaz. @Javainis pradėjau nuo motion graphics su Cinema 4D ir After Effects prieš 2 metus. Nuo 2014 perėjau daugiau domėtis žaidimų kūrimu ir iki šiol mokausi visko kas susyje su 3D ir žaidimais. O pradėjau tiesiog studijuoti kas kur ir kaip, ir kai kilo koks klausimas, ieškojau tutorial'ų ir pan ;) Darbų negaunu, nes nelabai ieškau :)
@Mikro jei projektas įdomus ir žmonės ne per daug reiklūs tai dirbu ;) btw parašysiu