Taigi jūs turite naują kompiuterį? Nuostabu! Tačiau naujas kompiuteris nėra kaip nauja mašina; jūs negalite tiesiog jo įjungti ir tikėtis, kad viskas veiks stabiliai savaime. Padarant paprastus 7 dalykus kai tik įjungiate kompiuterį gali prailginti jo „gyvenimo“ laiką, padaryti jį spartesnį bei geresnį...
Pilnos naujienos nuoroda: 7 dalykai
Gaila bet neisikelia :(
Oxygen prieš 9 metus
Sedziu jau antrus metus be anti-virusines, ir jokiu problemu nematau. Kadangi nesisiunciu man nereikalingu dalyku, todel ir nepasigaunu jokiu virusu :) Ir kompas greiciau veikia be jos, pas mane tik 2gb ram jei ka, tai nepulkit :D
b0ss prieš 9 metus
Koks tikslas ištrinti nereikalingas programas, kai naujame kompiuteryje išvis programų neturėtų būti įrašyta? Atnaujinti draiverius nėra labai svarbu? Tai galima padaryti per "prietaisų valdymo skydelį"? Sėkmės naudojantis PC be vaizdo draiverių, bei atnaujinant vaizdo kortos draiverius per tą skydelį...
Garveris prieš 9 metus
Aš kai pas pirkau loptopa nesenai su win8.1 kartu, tai pz kiek visokiu šudu buvo priinstaliuota acer defender visokiu tuneup xujup..... Viska lauk ištriniau tik bereikalo vieta užima, ir ram naudoja.
strlordlt prieš 9 metus
Antivirusinė tik tiems, kurie nemoka landžiot po internetą. Tai yra tiki visokiais online žaidimų "hackais" ir taip toliau. Dar paverčia tiems, kurie traukia žaidimus iš "torrentų". O paprastai naršant internete, dirbant wordu arba exceliu, antivirusinė nėra būtina. :)