Dauguma žmonių klausinėja Microsoft: „Jeigu aš naudoju Windows 10 Technical Preview operacinę sistemą, ar gausiu nemokamą licenziją pilnai Windows 10 operacinei sistemai“. Atsakymas yra negaus.
Pilna Naujiena: CIA!!!
Bebras prieš 9 metus
Nesuprantu kas galėtų to tikėtis?
Jau pakankamai didelis žingsnis kad Win 7/8/8.1 vartotojai galės nemokamai atsinaujinti į windows 10... Šiuo metu Windows 7 kainuoja ~100Eur. Tai galima sakyti kad už šią sumą perki windows 10...
uraganas prieš 9 metus
Man tik darosi idomu kad paskutiniai "Windows" nebus toks atvejis kad microsoft mūs seks? Kaip valdyti tuos kurie piratauja. ? Atsakymas : "Susekim juos". Man kažkaip nepatinka nauja windows politika. Kažkur yra čia šuo pakastas.. Ir nemanau kad nusipirkę win 10 oem. Nebus padaryta kaip office 365 prenumerata.
BoQsc prieš 9 metus
Man tik darosi idomu kad paskutiniai "Windows" nebus toks atvejis kad microsoft mūs seks? Kaip valdyti tuos kurie piratauja. ? Atsakymas : "Susekim juos". Man kažkaip nepatinka nauja windows politika. Kažkur yra čia šuo pakastas.. Ir nemanau kad nusipirkę win 10 oem. Nebus padaryta kaip office 365 prenumerata.
Jei Windows 10 bus verti to - nepraeis nei 9 mėnesiai ir bus išgautų įrodymų apie nelegalius Microsoft nusižengimus pasitelkiant laisvai samdomus „Reverse Engineering“ ekspertus. Gerus žmones lengva privilioti prie populiaraus produkto, lygiai taip pat ir su blogais kurie siekia kad Microsoft tik kuo greičiau padarytų ypatingai didelę klaidą ar tiesiog mėgėjus kurie turi hobi patekti ten kur, mažai kas patenka. Be viso to yra ir daug paprastesnių būdų sužinoti ar Microsoft seka patelkiant įvairius informacijos filtrus.
Jei taip nepasitiki Microsoft, yra gera alternatyva piratams - Windows 8.1 Jei pasitiki Microsoft - nusipirk legalią licensiją. Bet nemanau ar Microsoft'as tikrai darytų tai slaptai. (Rinktų informaciją) Ilgai tokios paslapties tokia tipo korporacija neišlaikytų kad ir kokią sumą pateiktų žmogui, tam kad jis užčiauptų informacijos nutekėjimą.