Sveiki, šiandien į mūsų namus vėl grįžta čempionų lyga. Šiandienos susitikimai:
Shakhtar vs Bayern
Paris vs Chelsea
Mano manymu Bayern turėtų be vargo laimėti prieš Shakhtar. O sekančiame susitikime viskas kiek sunkiau, bet vistiek linkstu prie Chelsea. Kokie jūsų spėjimai?
Gedriau prieš 9 metus
Ilgokai laukt reikėjo, bet pagaliau sulaukėm :)
Bayernas tikrai neturės problemų su Šachtininkais. Mano spėjimas 3-1
Kaip Chelsea fanas, tikiuosi pergalės pakankamai solidžiu rezultatu. Praėjusiame šių komandų susitikime pirmas varžybas svečiuose Chelsea pralaimėjo 3-1, bet namuose susiėmė ir po pergalės rezultatu 2-0 iškovojo kelialapį į kitą etapą. Tikiuosi šiandienos varžybos bus patrauklios akims ir po įtemptos dvikovos rezultatas bus 2-1 (dar geriau būtų 2-0) Chelsea naudai.
@CodeMenas " bet vistiek linkstu prie raudonųjų velnių. " Raudonieji velniai- Manchester United, kažką sumaišei (ar aš kažką praleidau?)
Gedriau prieš 9 metus
Kiek netikėtas rezultatas pirmoje poroje (0-0)... Manyčiau prie jo šiek tiek prisidėjo X. Alonso pašalinimas antrajame kėlinyje, nes tuomet Bayernas buvo priverstas stiprinti gynybą. Aikštėje T. Mullerį pakeitė gynėjas H. Badstuberis. Tik po maždaug 10 minučių aikštėje pasirodė, M. Gotze pakaitęs puolėjas R. Lewandowskis, bet jo indėlio nepakako 10 x 11 žaidusiems Vokietijos čempionams išplėšti pergalės.
Kitame stadione buvo karšta. Galutinis rezultatas 1-1. Šiuo atveju rezultatas palankesnis Chelsea komandai, nes jie įmušė įvartį svečiuose (1 įvartis svečiuose > 1 įvartis namuose) ir jei kitos rungtynės pasibaigtų rezultatu 0-0, į kitą etapą keliautų būtent Londono ekipa.
Jau 11 minutę, pavojingą smūgį atrėmė jaunasis Chelsea vartų sargas. Ilgai nelaukus sekė dar vienas ne ką prastesnis Z. Ibrahimoviciaus išpuolis. Apie save priminė ir E. Cavanis, kurio puikų smūgį galva T. Courtoisas taip pat, kaip ir prieš tai atliktus smūgius, sugebėjo atremti. Vartininko žaidimas buvo tikrai puikus ir mano nuomone jis šiandien buvo vienas geriausių, jei ne geriausias, rungtynių žaidėjas. Galiausiai 36min. įvartį sugebėjo įmušti Londono ekipa. Po puikaus gynėjų trijo kamuolys atsidūrė tinkle. Įvartį įmušė aukščiau už visus iššokęs B. Ivanovičius (Video rytoj paieškosiu ir įmesiu :)) Pirmasis kėlinys baigėsi rezultatu 1-0. Antrajame kėlinyje kamuolį kontroliavo PSG ir 54 minutę šeimininkai sugebėjo įmušti pirmąjį įvartį. Po komandos draugo perdavimo, puikiu smūgiu galva įvartį pelnė E. Cavanis. Dar po keleto vartų šturmų auksinę progą vėl turėjo E. Cavanis, po kurio smūgio kamuolys nuriedėjo šalia tolimojo virpsto ir visas stadionas į tai sureagavo giliu atodūsiu. Ilgai netrukus tas pats E. Cavani būdamas baudos aikštejėje nesugabėjo atlikti smūgio per save. Per pridėtinį laiką progą įmušti ir laimėti turėjo Z. Ibrahimovičius, bet puikus vartininko žaidimas išsklaidė visas viltis ir rungtynės baigėsi rezultatu 1-1. Rezultatas tikrai nėra prastas, ypač po rungtynių svečiuose. Labai laukiu atsakomųjų varžybų Londone ir tikiuosi tik pergalės. Blue is the color! Labanakt!
sEA prieš 9 metus
Vistiek Čelsis atrodė silpniau, ypač pabaigoje, kai tik gynėsi, tikriausiai toks ir yra Čelsio stilius - statyti autobusą^^