Sveiki, taigi pradėsiu (tikiuosi nenutrūkstančią) seriją- dienos tema. Šiandienos klausimas: kokio stiliaus žaidimus mėgstate? Kodėl būtent juos renkatės?
Rin prieš 9 metus
Dabar esu perėjęs prie mmorpg ir fps stiliaus žaidimų. Ankščiau žaidžiau ir moba, bet per pora metų žaidimo po kurio laiko atsibosta ir norisi kažko naujo. Todėl dabar bandau kitokio stiliaus žaidimus tai yra pvz: cs:go ir eos. Mmorpg visados buvo mano mėgstamas stilius, kadangi tiesiog mėgstu tokio stilių, kuris leidžia savo veikėją labai išskirti iš kitų, o dėl fps tai žaidžiu cs:go, kadangi cs buvo ir visados bus vienas iš geriausių fps stiliaus žaidimų, tuo pačiu jis leidžia ir užsidirbti pinigų jeigu tai moki.
r4imis prieš 9 metus
Aš asmeniškai, mėgstamiausio žaidimo stiliaus neturiu. Žaidžiu tai kas mane kabliuoja, tai gali būti, kad ir lieviausių atsiliepimų žaidimas, bet jei jį pažaidęs išjungęs, noriu vėl žaisti, reiškiasi tai mano žaidimas ;)
Macho prieš 9 metus
Sveikas,
Neturiu labai jau išskirtinio stiliaus, žaidžiu tiek moba, tiek pirmojo asmens šaudykles ar išgyvenimo žaidimus kaip rust ar the forest. Pabosta vieno stiliaus žaidimai, pažaidęs kokį cs:go gali eit atsipalaidavimui league of legends partija su draugais sužaisti. ;)
Įdomi ir kitų narių nuomonė!
undeniable prieš 9 metus
Oldschool racing - U2; MOBA - LoL; Tapau ant cs:go, tad ir šį gražuolį pridėsiu prie kolekcijos.
SkepticalHippo prieš 9 metus
Labai mėgstu RPG ir MMORPG stiliaus žaidimus. Taip pat ir old-school strateginius, tokius kaip Command and Conquer, Red Alert ar Age of Empires. Vienas mėgiamiausių būtų Knights and Merchants.
Dabar daugiausiai laiko praleidžiu prie League of Legends.
Barzdocius prieš 9 metus
Mano šiuo metu strategai ir veiksmo/šaudyklės
Tai būtų Banished, CS GO, GTA