Sveiki, taigi šiandien jau jubiliejinė - 10 tema. Ta proga norėčiau užduoti netradicinį klausymą. Kodel jūs renkatės butent maze.lt?
Saimon prieš 9 metus
Atsidavę savo darbui administratoriai, patogi aplinka, malonus akiai dizainas, patogus. Taip pat man patinka tai, kad viskas yra padaryta nuo 0, o ne nuvalkiotas IPB, kaip kitur. Na ir kolektyvas neblogas čia, bent jau kolkas.
Barzdocius prieš 9 metus
Manau dėl to, kad čia padaryta sistema jog už kiekvieną eilinę samp ar panašia tema kraunami - ir to šlamšto šitame forume mažiau kartu mažiau ir tu vaikų, kurie lenda į kiekvieną temą ir aiškinasi savo problemas.
Čia geresnė atmosfera, čia norisi būti, norisi diskutuoti, čia jaučiasi pagarba vieni kitiems (aišku tu šiukšlių yra visur) bet čia jų kaip niekad mažai
Ir čia nededami įspėjimai už nieką. Pvz ten dabar gavau įspėjimą ir nušalinimą 3 dienoms nuo forumo už tai, kad manau jog parašiau tokia žinutę "Parašiau į pm :)" Patikslinsiu kai galėsiu peržiūrėti būtent už kurį postą gavau :) ir tai ne pirmas toks kartas. Jei nebeturiu žodžio laisvės ten kur ir turi būti tos diskusijos tai atsiprašau tada, kad išvis aš ten registravaus...
Neslėpsiu, kad esu ir pats karšto būdo, bet kai nebegaliu parašyt į temą nieko panašaus ir gaunu įspėjimą už tai, kad po vieną ar kelis žodžius poste rašau ir komentaras jų geriau išvis nerašyt tai man yra OP kaip gameriai sako :D
strlordlt prieš 9 metus
Renkuosi dėl to, nes čia šiek tiek rimtesnė bendruomenė negu supergames. Aktyvūs administratoriai, pačių kurtos sistemos (ne IPB), nėra kasdieninės stumyklėlės :)
Garveris prieš 9 metus
Čia kol kas ramu, biški rimtesnė publika, nėra to, samp, daugiau diskutuojama apie kitus žaidimus ir ivairias technologijas, Bet palaukit čia nėra taip išrėklamuotas kaip supergames projektas, tai kol mažai kas žino ( ačiū dievui ) tol ramu.
Bebras prieš 9 metus
@Barzdocius šiuo metu apskritai Maze nėra tokio dalyko kaip įspėjimas. Dar dvejojame ar apskritai to reikia... Prasižengus galima tiesiog pašalinti temą/pranešimą. Daug kartų prasižengus - nesibaigiantis blokavimas.
Barzdocius prieš 9 metus
@Bebras nesvarbu yra ar nėra, bet čia mano temų/postų netrina už tai, kad parašau poste po 2 žodžius ir panašiai :) Apie ką kalba ir eina :)
undeniable prieš 9 metus
Maloni bendruomenė. nepergrūstas sistemomis dizainas. Neprispaminta sampo ir mc.
Darrel_ prieš 9 metus
Padedanti administracija, puiki bendruomonė, na bei aišku gražus dizainas :)
Virsenas prieš 9 metus
Tarp sg vienoj temoj pamačiau, kaip Mariukas reklamuojasi savo projektėlį. Tema buvo sukurta iš vis kito nario, jis ten kažko ieškojo. Bet po kelių pranešimų kažkas paminėjo Mariuko projektėlį ir prasidėjo visi stumimai. Paskutinis pranešimias turėjo būti mano, bet Mariukas papyko ir ištrynė. Pranešime parašiau kaip jis pažeidinėja forumo taisykles - offtop'ina, reklamuojasi savo projektą ir kitą. Pastūmiau ant jo ir jo projekto, kokias jis ten nesąmones darė, kad nieko gero jis ten nepadarė, o tik pinigus išplėšė iš vaikų. Ir pačiam gale numečiau šitą video:
www.youtube.com/watch?v=mWCJM2gBvso
Po kelių minučių pamačiau, kad mano pranešimo nėra ir po kiek laiko pamačiau, kad esu užblokuotas. Kaip ir ne paslaptis, kad kai kurie tarp sg reklamavo šitą tinklapį, todėl atėjau pažiūrėt kas čia dedasi. Kol kas matau kelis dėmesio ieškančius asmenis, kelis tikrai žinančius ko norinčius žmones ir daug tinginių.