Ši šaltą antradienio rytą su jumus vėl sveikinasi, Saulius. Taigi šiandienos klausimas - jūms patinka labiau oldscholl stiliaus žaidimai ar naujos kartos?
Optimist78 prieš 9 metus
Žinoma kad naujos kartos. Kiekvienas zaizdamas zaidima nori juo megautis, su siuolaikiniais zaidimais taip ir darome ;)
P.S. Pataisyk temos pavadinima - oldschool o ne oldscholl
Barzdocius prieš 9 metus
Man oldschooliniai visada patiks ir juos įsijungus apims begalė gerų jausmų, tačiau, kad juos lošt kaip seniau tai jau ne man :) Tarkim CS. Namuose žaidžiu CS GO, o prieš pora dienų kompiuterinėje lošiau CS 1.6. Aišku 1.6 priminė senus gerus laikus ir buvo neapsakomai OSUM, bet kovoje CS vs CS GO pasirinkčiau CS GO.
Mikro prieš 9 metus
Dar ir dabar žaidžiu 2002metų žaidimą, galbūt nelabai jis priskiriamas prie oldschool, tačiau žaidimukas geras.
Asmeniškai man nesvarbu žaidimas senas ar naujas, bet kur kas smagiau žaisti online žaidimus su kompaniją, todėl šiandien pasirinksiu - Naujus žaidimus.
Leonidas. prieš 9 metus
@Barzdocius Be CS daugiau žaidimų žiūriu nežinot, na,bet man asmeniškai yra keli žaidimai kuriuos prisiminus sukelia nostalgija:
Marc Ecko's Getting Up , Earth special forces , Need for speed 2 , Need for speed most wanted , Call of duty 2 aišku ir rs07 metais buvo visai smagu pažaist :D
SkepticalHippo prieš 9 metus
Tiek oldskūlas tiek naujos kartos žaidimai turi savo vietą po Saule. Aš asmeniškai vis dar žaidžiu oldskūlinius žaidimus vien dėl to, kad jie labai gerai atpalaiduoja ir nereikia per daug galvot apie viską, nes didžioji dalis oldskūlo (kalba eina apie Mario, Metal Slug, Battle Toads ir t.t.) yra paremta refleksais. Naujos kartos žaidimai turi gilesnes istorijas. Tokius žaidimus žaidžiu, kai noriu pasinerti į naują pasaulį, nes tai būna iš esmės tas pats, kas skaityti knygą ir dalyvauti jos veiksme tuo pačiu metu.
Qiux prieš 9 metus
Man Seni žaidimai labiau patinka nei nauji nes senuose žaidimuose mažai daiktų prideta o naujuose pilna dežių smulkių detalių pridėda medžius ir t.t kartais mane tai nervina tiek visko prideta kad kartais kyla klausimas ar reikėjo ;D aišku čia jau kaip kam bet aš pats dabar asmeniškai žaidžiu senus žaidimus
P.S. kažkaip nerandu nevieno naujo kuris itrauktu ir ilgai apie tie galvočiau...
@Termosas reiktų pradėt temą tiems, kurių kompiuteriai seni kaip pasaulis ir ten surašyt visus žaidimus, kuriuos galima žaist ant senesnių kompiuterių :D
undeniable prieš 9 metus
Aišku, kad oldschool. U2, GTA VC, HITMAN, seni geri laikai ir nuostabūs prisiminimai. Dabartiniai žaidimai (ypač racing) yra perspaudžiami, bando kažką sukurti, kas atrodytų unikalu ir nauja, o senų gerų ypatumų nesugrąžina į šiuolaikinius žaidimus. Nebėra tos dvasios, pojūčio, kokį pajauti žaisdamas kokią pirmąją/antrą HITMAN dalį.
p1coN prieš 9 metus
Kazn quakelive(quake3) dar ir dabar kartais sulosiu, o tie naujesni nelabai traukia
Bičas prieš 9 metus
jei būtų NFS Underground 3 - būtinai žaiščiau, nes tai manau vienintelis geriausias old school racing žaidimas :) Nauji NFS vemt verčia.. :D
@Bičas aš asmeniškai labai norėčiau, kad kažkas padarytų NFS U2 multiplayer serverį, kaip su SA:MP kažką panašaus. Būtų awesome :D
Deimantas prieš 9 metus
Na ir man old schooliniai ir tiek nauji. Pvz oldschooliniai tai cs 1.6 ir grand theft auto: San andreas. Iš nauju tai far cry 4, dying light ar kaip ten jis, PayDay 2 ir viskas.