Sveiki, po savaitgalio pertraukos grįžta "dienos tema". Taigi šiandien norėčiau Jūsų paklausti ar dar žaidžiate CS 1.6 ar persikėlė jau į CS:GO?
s0beit911 prieš 9 metus
CS:GO, net klausimų neturėtų kilt :D Čia taspats kaip GTA Vice City su GTA V lygint...
Rin prieš 9 metus
Cs:go, nes cs 1.6 jau yra atgyvenęs savo laiką ir dabar jau geriau žaisti go vietoj 1.6, nes daugiau privalumų turi go nei 1.6, just saying, kad dar karts nuo karto pažaist 1.6 nėra blogai, bet tiesiog jau nebūtų net įdomu žaisti jo kiekviena diena.
Qiux prieš 9 metus
Žinoma kad Cs1.6 ir grafika paprasta lengva, cs go tai man nelabai sunkiai šaudosi ne mano skonio
sTefIx prieš 9 metus
CS 1.6 mano manymu geriausias cs istorijoje nes kiek tas css kiek cs go tai ten pievos saudos :D nesuprasi ten mechaninku..
undeniable prieš 9 metus
@sTefIx Cs 1.6 mechanikos - išmoksti kiauras sienas, kapoji per jas ir tu pro, dar tipo teb bhop ir cfg chujnia.
Archi prieš 9 metus
Laikas pamiršti senus žaidimas ir lėkti prie naujų. Pažaides csgo puse metų, ir įsijungęs 1.6 atrodo, kad žaidžiu kažkoki šuda.
BlueVita prieš 9 metus
CS:GO, todėl kad ten yra įdomiau būti ir gražesnė aplinka kurioje žaidi. Išmoksti naujų dalykų, prisitaikai. + Gali atidarinėti dėžes ir laimėti skinus, bet jau ten sėkmės reikalas. Nera tiek daug čheaterių, yra rankai tai reiškias, kad žaisi su savo lygio žaidėjais nebent jie "smurfai".
NoFear prieš 9 metus
CS 1.6 turėjo labai gerą movement system kurios norėčiau CS:GO, bet pagal viską CS:GO yra geresnis.