Sveiki, šiandien norėčiau paklausti ar turite konsolę? Jei taip, kokią?
Hiwichi prieš 10 metų
Turiu xbox 360, bet esu nusivyles, nes jis buvo naudotas ir dabar su juo yra didelių problemų, tad mastau atsinaujint :) Gal kas ką pasiūlys? ar geriau xbox 360 naujas, ar playstation?
Macho prieš 10 metų
Ankščiau leisdavau laiką prie sega. :D
Taip pat turėjau ir zilitona. :D
https://www.youtube.com/watch?v=jwYaDoU_NjI
Qiux prieš 10 metų
Kai mažas buvau turėjau tik zilitona ir viskas nuo 2007 metų kai buvo 12 metų tėvai pc nupirko tai tik pc ir turiu :D gal kada nors turėsiu bet dabar gerai man žaisti žaidimus ir prie pc
Bebras prieš 10 metų
Neturiu ir nežadu įsigyti. Paskutinė konsolė kurią turėjau buvo ta kur kišdavosi geltonos kasetės kažkokios(nepamenu pavadinimo :(). Nematau tikslo konsolių...
SkepticalHippo prieš 10 metų
Turiu Xbox360, bet paskutiniu metu nebelabai žaidžiu daug. :/ Gal turit kas kokių gerų žaidimų parekomenduot? Be GTA V.
Optimist78 prieš 10 metų
@Edvinas Evolve manau būtų neblogas, tik nepamenu jis veikia su XONE ar X360...
Bičas prieš 10 metų
@Bebras Tai su geltonom zilitonas jei neklystu, segos kopijos labiau, tos geltonos kasetės ten turginės būdavo (sužinojau gal tik prieš metus), orginalios tokios didelios pilkos būdavo :D spėju turėjom vieną ir tą patį, jei neklystu tas aparatas Zilitonu vadinamas :D Same ir man, nematau tikslo konsoles pirkt.. Bet su geltonom kasetėm tiesą sakant neatsisakyčiau pažait :D
Bičas prieš 10 metų
@El macho omg tos antys!@#@!##@! Pamenu kai vaikas buvau gal kokiu 4 metu, taip ir nesupratau kaip jas šaudyt, tai poto kažkaip random spaudinėdavau ir nušaudavau :D Dar dragon ball z geras ant zilitono, su broliu dviese lošdavom pamenu :D