Sveiki, šiandien norėčiau paklausti ar turite konsolę? Jei taip, kokią?
Hiwichi prieš 9 metus
Turiu xbox 360, bet esu nusivyles, nes jis buvo naudotas ir dabar su juo yra didelių problemų, tad mastau atsinaujint :) Gal kas ką pasiūlys? ar geriau xbox 360 naujas, ar playstation?
Macho prieš 9 metus
Ankščiau leisdavau laiką prie sega. :D
Taip pat turėjau ir zilitona. :D
https://www.youtube.com/watch?v=jwYaDoU_NjI
Qiux prieš 9 metus
Kai mažas buvau turėjau tik zilitona ir viskas nuo 2007 metų kai buvo 12 metų tėvai pc nupirko tai tik pc ir turiu :D gal kada nors turėsiu bet dabar gerai man žaisti žaidimus ir prie pc
Bebras prieš 9 metus
Neturiu ir nežadu įsigyti. Paskutinė konsolė kurią turėjau buvo ta kur kišdavosi geltonos kasetės kažkokios(nepamenu pavadinimo :(). Nematau tikslo konsolių...
SkepticalHippo prieš 9 metus
Turiu Xbox360, bet paskutiniu metu nebelabai žaidžiu daug. :/ Gal turit kas kokių gerų žaidimų parekomenduot? Be GTA V.
Optimist78 prieš 9 metus
@Edvinas Evolve manau būtų neblogas, tik nepamenu jis veikia su XONE ar X360...
Bičas prieš 9 metus
@Bebras Tai su geltonom zilitonas jei neklystu, segos kopijos labiau, tos geltonos kasetės ten turginės būdavo (sužinojau gal tik prieš metus), orginalios tokios didelios pilkos būdavo :D spėju turėjom vieną ir tą patį, jei neklystu tas aparatas Zilitonu vadinamas :D Same ir man, nematau tikslo konsoles pirkt.. Bet su geltonom kasetėm tiesą sakant neatsisakyčiau pažait :D
Bičas prieš 9 metus
@El macho omg tos antys!@#@!##@! Pamenu kai vaikas buvau gal kokiu 4 metu, taip ir nesupratau kaip jas šaudyt, tai poto kažkaip random spaudinėdavau ir nušaudavau :D Dar dragon ball z geras ant zilitono, su broliu dviese lošdavom pamenu :D