Audriuskins prieš 9 metus
Mano Gsmart mika m3
http://www.gigabytecm.com/en/goodscontent.php?id=292
Macho prieš 9 metus
Na ką, davei puikia proga nariams pasigirti. :D
Šiuo momentu naudoju GALAXY Note 3, bet planuoju grįžti prie ios, nes androidas nelabai patiko. :)
Marius prieš 9 metus
Pas man viena čia su mygtukais telefonas? Nes aš nematau tolko leisti didelius pinigus ant išmaniuju telefonų, tad aš neturiu tokio. Bent man geriau ką nors geresnio nusipirkti, nei leisti pinigus ant telefono kuris ,bent man reikalingas paskambint, parašyt.
SnoutUp prieš 9 metus
Samsung Galaxy Ace. Bet paskutiniu metu labai smarkiai ožiuojasi, taigi laukiu Nokia Lumia 630, kurį naudosiu WP žaidimų testavimui ir, tikiuos, prilips kaip pakenčiamas asmeninis telefonas.
Mikas prieš 9 metus
Žadu pirkti Nexus 5 bet niekaip nerandu kur galima įsigyti nes kiek žinau jau jų nebegamina..
Frixo prieš 9 metus
Nokia lumia 520 ( windows 8.1 ). Esu patenkintas šiuo telefonų. Šiaip jau noriu naujo.. gal lumia 930 arba microsoft lumia 535
Original prieš 9 metus
Sveikas, mano toks pat kaip tavo, tėvai prieš savaite padovanojo kokia tavo spalva?;) (Gal ir spalvos tokios pačios? :D Mano baltas)
4NEX prieš 9 metus
Iphone 5s, best of the best. Veikia ciki piki, kitos kompanijos nei apple telefonu net neimciau. Aisku, iphone 6 nera ka kalbet, **** gabalas. Bet ko noret, orginalo niekas nenukopijuos.
Barzdocius prieš 9 metus
Nokia asha 302 :D Bet jau šį mėnesį pasiimsiu manau kokį WP, planuose nokia lumia 930. Androidai nelabai limpa, teko paturėt rankose tiek tą tiek tą ir kažkaip WP labiau