„DirectX 12“ teikiamais privalumais galės mėgautis tik būsimos „Windows 10“ operacinės sistemos turėtojai. Tačiau vien šios OS neužteks. Reikės ir atitinkamos vaizdo plokštės.
Tai kurios palaikys „DirectX 12“? „AMD“ kol kas nežino, tačiau kai vienas iš žaidėjų socialiniame tinkle „Twitter“ kompanijos „Nvidia“ paklausė, ar jo „GTX Titan“ palaikys „DirectX 12“, žalioji komanda atsakė: „DirectX 12“ bus palaikomas visų „Fermi“, „Kepler“ ir „Maxwell“ architektūros vaizdo plokščių.“
„DirectX 12“ paskyroje teigiama, kad šiandiena daugiau nei 50% žaidėjų turi geležį, gebančią išnaudoti „DirectX 12“ technologiją. Žaidėjams belieka pasirūpinti „Windows 10“ OS. Skelbiama, kad per pirmus „Windows 10“ gyvavimo metus, visi „Windows 7“ ir „Windows 8“ turėtojai galės atsinaujinti savo turimą operacinę sistemą į „Windows 10“ visiškai nemokamai. Tikrai netikėtas „Microsoft“ žingsnis.
Hiwichi prieš 9 metus
Nesamonė, dabar bando padaryt, kad visi pirktu win 10 :D nes jau windows 7 neaprūpins jie.
Optimist78 prieš 9 metus
Valio!! Visi pereis antbwin10 tada ^^ Ir nepadarys klaidos nes dbr daro su Win7 sededami ^^
Barzdocius prieš 9 metus
Liuks, nes kaip tik pas mane legalūs windowsai :) O 10 laukiu ir noriu labiau nei 8 norėjau :D O kurie čia rėkia su savo tais win 7 tai nesidarykit bent gėdos viešai išsakydami, kad win 7 geresni :D Aš manau tikras geimeris ir save gerbiantis asmuo, kuris dažnai sėdi prie pc turi atsinaujint OS, ne tik, kad ir turi, bet privalo :)
Positive prieš 9 metus
Jei iš tikro leis atsinaujinti į Win 10 nemokamai tai ne veltui pirkau Win 8 :D
b0ss prieš 9 metus
Nežinau kaip jūs, bet aš nusilaužęs W8 turiu priėjimą prie apskritai visų jų funkcijų, atnaujinimų, OneDrive ir kitų galimybių, tai tikrai ir atsinaujinti nemokamai galėsiu, kaip ir iš W8 į W8.1 atsinaujinau. Šiaip gerai kad skatina žmones pereiti prie naujesnių OS ir neužsisėdėti prie senienų, juk šios OS daug greičiau ir geriau dirba nei W7, o ir naudojimas W10 praktiškai toks pat patogus kaip W7, tik dar visokių pribombasų ir gražių dizaino patobulinimų yra.
undeniable prieš 9 metus
Įdomiai su tais win10 bus, sklinda net žinios, kad xbox žaidimus bus galima žaisti ant win10, tai gana nemažas minusas xbox padaliniui būtų, bet visgi, neaišku kaip iš tikrųjų ten yra. Pats su win7 šiuo metu esu, win8 naudojau, baisiai nepatiko tad tikiuos win10 pateiks labiau patogų ir priimtiną man sistemą.
b0ss prieš 9 metus
@quiN. Jo, nusiprik ~15000 € kainuojančią geležį, susikurk emuliatorių ir galėsi žaist. Tą patį kalbėjo ir apie W8, bet vien tik tai, jog OS turi kažkokias funkcijas susijuses su kitu kompanijos produktu, nereiškia, jog OS galės būt to produkto pakaitalu. Gi MS ne durni, aiškiai matosi jog visa tai neapsimokėtų praktiškai visais atžvilgiais.
Hiwichi prieš 9 metus
Nežinau, bet man tai gedulas :D jūs visi su legaliais win, o aš kaip nabagėlis sedėsiu su 7 :D
SpirgiuX prieš 9 metus
Visad galvoju, kad reik su technologijom žingsniu į žingsnį xd Visai nesenai atsinaujinau PC ir jie su Windows 8.1, tai tuo pribėgsiu prie Windows 10 :3
Optimist78 prieš 9 metus
Žmonės kalba apie tai, kas buvo parodyta kad jau įmanoma daryti, ir sako kad sklinda gandai :D Žmonės, galėjot tiesiog pažiūrėt demostracija Live....