Esu Garry'sMod fanas jau daugiau kaip 6 metus. Siekiu šiek tiek išpopuliarinti šį žaidimą - fizikos simuliatorių rodydamas jo realias galimybes, kurias aš jau pasiekiau. Jis ne itin populiarus, ypač tarp lietuvių, kadangi tai yra sudėtingas, net galima pavadint protinis, lavinantis, loginis žaidimas reikalaujantis daug kantrybės. Jame galima daryti bet ką - vienintelė riba yra kompiuterio galimybės. Galima statyti ne tik automobilius, bet ir visą kitą: lėktuvus, traktorius, laivus, namus ir t.t., čia priklauso nuo jūsų vaizduotės. Taip, jis yra MULTI-PLAYER! Mano skype rasite profilyje, jei kada norėtumėt kartu sulošt ar šiaip pasidomėt.
GTX-1 Buggy (276 detalės) Patį modelį stačiau maždaug 6-7 valandas(Tai ne pirmas modelis, tad jau turėjau šiokių tokių įgūdžių). Sistemas, atskiras detales bei valdymą kūriau keletą dienų.
Ypatybės:
- Mechaninė pavarų dėžė
- V12 variklis 3 litrų (modifikuotas lenktynėms), traukia iki 12500 apsukų. (Nuotraukoje nematomas, nes toks didelis, kad per saloną išlenda xD)
- Paprasti stabdžiai
- Rankinis stabdis
- Balansuoti amortizatoriai (Pusiau sportiniai, pusiau "offroad")
- Veikiančios lempos, įskaitant ir posukių
- Veikiantis vairo signalas
- Suprogramuotas holografinis interjieras (senosios versijos, tad skurdokas) - visas veikiantis, animuotas (skaitikliai, vairas, pavarų dėžė)
- Pilasi kuras: benzinas
- Didžiausias pasiektas greitis 140km/h (Ant šio žaidimo tai kone rekordas)
- Tikroviškas valdymas (stabiliai valdosi, į šonus sukiojasi ratai - kaip ir priklauso)
Saimon prieš 9 metus
Įspūdinga, matosi esi ne naujokas šioje srityje. Aš kažkada bandžiau žaisti garry's mod, bet vienam kažkaip nuobodu buvo, nesisekė konstruot tai šiek tiek pažaidžiau ir ištryniau. Įmanoma su cracked žaist multiplayer? Jei taip, galbūt reiktų pabandyt.
Alter prieš 9 metus
Įspūdinga, matosi esi ne naujokas šioje srityje. Aš kažkada bandžiau žaisti garry's mod, bet vienam kažkaip nuobodu buvo, nesisekė konstruot tai šiek tiek pažaidžiau ir ištryniau. Įmanoma su cracked žaist multiplayer? Jei taip, galbūt reiktų pabandyt.
Taip, aš pats esu "piratas". Serverį hostinu jau keletą metų tiek legaliems, tiek ir kitiems "piratams". Pastaruoju metu ir aš nebežaidžiu, nes neberandu žaidėjų(tarp lietuvių ypač sunku jų rasti, nes daugumai žaidimas per sudėtingas).