Sveiki, kadangi susidomėjau žaidimų kūrimu, o tam aš esu pakankamai pažengęs, tai išbandžiau savo jėgas. Buvo visai įdomu, išmokau kažko naujo, pabandžiau kažką naujo. Gerai, nebekalbėsiu apie save, pakalbėsiu apie žaidimą.
Žaidimas yra paprastas, 2D, sukurtas su Unity naudojant C# programavimo kalbą. Vos ne viskas nupiešta mano, tas kas nebuvo nupiešta buvo bent jau paredaguota(gal tik 2 dalykai). Žaidimo esmė yra šokinėti su kamuoliuku(spaudant tarpo klavišą, arba pelytę) ir neužkliūti už kliūčių. Peršokus kiekvieną kliūtį gaunama vienas taškas, o už taškus galima kažką nusipirkti parduotuvėje. Kol kas yra sukurta versija tik ant PC, gal vėliau bus ir kažkur kitur(jei jūs norėsite, nes aš pats galvoju, kad galbūt išleisiu ant Android). Žaidimas užima tikrai mažai 10MB~ todėl tikrai siūlau išbandyti kiekvienam. Tikrai laukiu jūsų pasiūlymų ką galiu pakeisti, ką pridėti, ką išimti, žodžiu žaidimas laisvas atnaujinimams. Taip, kad palikite klausimus, pasiūlymus, įvertinimus ir t.t., man viskas įdomu(kas yra proto ribose). Daugiau gal nebepasakosiu, parsisiųsite, pamatysite :). Dabar keletas screenshot'ų kaip viskas atrodo.
Meniu, tai yra kaip viskas atrodo įsijungus žaidimą
Parduotuvė
Žaidimas, pats visas veiksmas
Atsisiuntimo nuorodos
Gedriau prieš 9 metus
Šaunu, kad bandai kažką daryt! :)
Pamatęs pirmas nuotraukas ir aprašymą supratau, kad tai bus flappy bird klonas (ar bent jau kažkas panašaus į jį) Iš grafikos pusės reikėtų daugiau padirbėt :D Apie kodą nieko negaliu pasakyti, tik nepatiko neaiškus paspaudimų limitas (kartais galėdavo 4 kartus paspausti, o kartais tik 3)... Taip pat yra viena menka problema:
Nesustok, jei reiks kažko iš grafikos pusės- gali parašyt į skype pm, gal sutarsim ką :)
Positive prieš 9 metus
@strlordlt jis padarytas dėl to, kad užtruktų daugiau laiko žaidžiant ir t.t. Po to nusipirkus daugiau jump'ų viskas geriau būna :)
Darrel_ prieš 9 metus
Žaidimas gan patiko bet
- Reiketu kiek daugiau padirbėti ties kamuolio išvaizda nes nelabai patiko
- Reiketu padaryti kad fonas judėtu nes dabar kai pradėdi žaidimą atrodo lyg kamuolis vietoi šokinetu
- Ir taip pat reiketu padaryti kad kuo daugiau pereini tai ir kamuolis greičiau judėtu, butu daug įdomiau.