Sveiki, užkniso žaisti su rusais, tai norėčiau pažaisti su 4 lietuviais. Jeigu mes gerai sutartumėme, galbūt net kokia maža mūsų komanda sudarytumėme. Kas čia žino :).
Iškarto sakau, kad esu dar visgi be ranko, bet man mažai truksto iki to pasiekti. Žaidžiau CS 1.6 apie 5~ metus. Tai CS:GO statistikoje žaidimų dažniausiai būnų 1 arba 2. Practise make perfect :).
Justas Š. prieš 9 metus
Na, jeigu sakai tiesą, tai galim pamėgint sužaist. Numesk savo steam, pridėsiu.
BlueVita prieš 9 metus
http://steamcommunity.com/profiles/76561198151274688 Jeigu pildau CS:GO skiltyje, tai ir noriu žaisti CS:GO :D
Justas Š. prieš 9 metus
Ech, galvojau pridėsiu pirmas, bet pats mane susiradai. :D O kiek jau laiko CS:GO žaidi?
BlueVita prieš 9 metus
51 valandą. Gan daug laiko praleidau žaisdamas Casual. Mokinausi taktikas, tuos visus pavadinimus ir aišku vietas kur kaip mesti, kad koks smoke kažkur nusileistu ten kur tu nori.
Justas Š. prieš 9 metus
Aš klausdamas labiau turėjau omeny, nuo kada žaist pradėjai? Ta prasme kada pirmą kartą CSGO įsijungei?
Reco prieš 9 metus
Na jeigu protingai žaidi tai rankas nesvarbu, svarbu pašaudai ir protingai žaidi(turi smegenų) galvoje .;)
BlueVita prieš 9 metus
Aš visi dar žaidžiu ir mokausi. Nes visgi tame CS:GO daug kas naujo, tai reikia laiko prisitaikyti. O, dėl galvojimo tai taip. Bet, nevisalaika pavyksta protingai žaisti jeigu būna tas spaudimas iš savos komandos ir bijai juos nuvilti. O, dėl pradėjimo žaisti tai įsijungiau jį pirma karta prieš 2 savaites maždaug. Kiaura diena nesėdžiu prie jo, nes dar turiu kitų veiklų. Stengiuosi žaisti prie geresnių žaidėjų, nes tada galiu pažiurėti kaip jie viska daro. Jų taktikas apžiurėti ir pritaikyti prie savęs, pasisemti patirties.
`Brazzers prieš 9 metus
Gali mane priimti, tikrai neblogai žaidžiu, dar yra pora draugelių jei ką rašyk http://steamcommunity.com/id/braccers/
Frixo prieš 9 metus
Kiek matau dauguma turi jau žaidimą " CS GO " .. reikėtu ir man nusipirkt.. :D
Blankas prieš 9 metus
Jeigu , nori žaisti su lietuviais parsisiusk mircą užsiregistruok į mircą ir per ten ieškok labai daug arba galiu pasiulyti draugėliu pažaist susibendrausi ir žaisit.