Sveiki, duodu šį dizainą jūsų teismui:
Saimon prieš 9 metus
Spalvos gražios, išdėstymas patiko. Koduosi tu jį ir naudosi kažkur ar čia šiaip?
Hiwichi prieš 9 metus
Mūsų teismas sako pasidalinti su maze.lt bendruomėne :D Geras dizainas, pamenu kai atsiuntei tik headerį ir sukėlei susidomėjmą
Arnas prieš 9 metus
Neblogas, tik keli pastebėjimai (mano nuomonė):
- Atrodo truputį kopijuotas, bet gal tik man taip atrodo.
- Ta žalia spalva, na per daug jos
Frixo prieš 9 metus
Cituoju
"Dizaineriai kopijuoja vienas kito idėjas - visiškai neteisinga: Kai dizaineriai pamini, jog jie savo įkvėpimą semiasi iš gamtos, aplinkos ar kitų dizainerių darbų, jie jaučia atsakomybę dėl kopijavimo kitų žmonių darbų. Kaip dizaineris aš žinau, kad semiantis įkvėpimo ir išvystant novatorišką idėją yra dalis mano darbo ir neteisinga kaltinti mus už idėjų kopijavimą."
Macho prieš 9 metus
Nepatiko spalvų paletė, per daug tamsių, neigiamų spalvų, bet spaudžiu :+1: už bent kiek originalesnį išdėstymą.
undeniable prieš 9 metus
EisvetArt sukūrė flat stiliumi dizainą, visi iš paskos iš karto. Nieko čia gražaus nematau, blokų stumdymas baltame lape.
undeniable prieš 9 metus
@Matas F. Ir ką tu gražaus matai EisvetArt nukopijuotoj idėjoj? Efektai, tinkamai paskirstyti ir sudėti kur reikia, niekad akių nedroš ir parodys, kad į darbą įdėta laiko ir jėgų, o čia - rectangular, spalva, stumiu. Visas toks darbas.
Matas F. prieš 9 metus
Kas panašu šitame dizaine į EisvetArt dizainą? Turbūt tai, kas yra 100% visuose IPB dizainuose :D
Matas F. prieš 9 metus
Tu gal savo kieme rimčiausias bradegoncas, visiem žmonių komentaram šios temos -REP sumėtei THUG COCK LIFE