Sveiki, duodu šį dizainą jūsų teismui:
Saimon prieš 10 metų
Spalvos gražios, išdėstymas patiko. Koduosi tu jį ir naudosi kažkur ar čia šiaip?
Hiwichi prieš 10 metų
Mūsų teismas sako pasidalinti su maze.lt bendruomėne :D Geras dizainas, pamenu kai atsiuntei tik headerį ir sukėlei susidomėjmą
Arnas prieš 10 metų
Neblogas, tik keli pastebėjimai (mano nuomonė):
- Atrodo truputį kopijuotas, bet gal tik man taip atrodo.
- Ta žalia spalva, na per daug jos
Frixo prieš 10 metų
Cituoju
"Dizaineriai kopijuoja vienas kito idėjas - visiškai neteisinga: Kai dizaineriai pamini, jog jie savo įkvėpimą semiasi iš gamtos, aplinkos ar kitų dizainerių darbų, jie jaučia atsakomybę dėl kopijavimo kitų žmonių darbų. Kaip dizaineris aš žinau, kad semiantis įkvėpimo ir išvystant novatorišką idėją yra dalis mano darbo ir neteisinga kaltinti mus už idėjų kopijavimą."
Macho prieš 10 metų
Nepatiko spalvų paletė, per daug tamsių, neigiamų spalvų, bet spaudžiu :+1: už bent kiek originalesnį išdėstymą.
undeniable prieš 10 metų
EisvetArt sukūrė flat stiliumi dizainą, visi iš paskos iš karto. Nieko čia gražaus nematau, blokų stumdymas baltame lape.
undeniable prieš 10 metų
@Matas F. Ir ką tu gražaus matai EisvetArt nukopijuotoj idėjoj? Efektai, tinkamai paskirstyti ir sudėti kur reikia, niekad akių nedroš ir parodys, kad į darbą įdėta laiko ir jėgų, o čia - rectangular, spalva, stumiu. Visas toks darbas.
Matas F. prieš 10 metų
Kas panašu šitame dizaine į EisvetArt dizainą? Turbūt tai, kas yra 100% visuose IPB dizainuose :D
Matas F. prieš 10 metų
Tu gal savo kieme rimčiausias bradegoncas, visiem žmonių komentaram šios temos -REP sumėtei THUG COCK LIFE