Sveiki, jau ne vieną kartą mačiau kaip kiti, iš pažiūros neaktyvūs nariai engia tuos kurie yra aktyvūs. Jei pasidalina kažkokią IT (ar ne IT) naujieną (ir nebūtinai tai), prikaišioja jei ne vieną tai kitą dalyką. Kodėl taip yra?
Aš asmeniškai manau, kad todėl jog jie patys nesugalvoja ką kurti, arba tiesiog kaip mano senelis, jei kažką supykdo, tai jam visa likusi diena pasidaro tobula, jis tada būna sunuotaika ir panašiai, tai tiesiog yra kenkėjiški.
Piratas prieš 9 metus
Jei nepastebėjai tai tik ant tavęs stumia o ant tavęs stumia nes tu teisybes ieškotojas o tokiu niekas nemėgsta
Optimist78 prieš 9 metus
Jei nepastebėjai tai tik ant tavęs stumia o ant tavęs stumia nes tu teisybes ieškotojas o tokiu niekas nemėgsta
Šiaip, dar prieš tau pasirodant forume, čia buvo daug aktyvių narių, vienas pavizdys @DhaCrafter . Kurdavo temas, keldavo naujienas, bet tie kurie temų nekurdavo ir šiaip neaktyvūs būdavo jį engdavo. Štai ir rezultatas, jis čia beveik nebepasirodo.
P.S. Kas per teisybės ieškotojas? Dar tokio negirdejau xddd
Funkis prieš 9 metus
Kaip tu gali žinoti kas aktyvus, kas ne? Jei nematai sąrašo su prisijungusiais nariais. Ar tu galvoji, kad visi turi būti, kaip tu? - kūrinėti bereikšmes temas, klausti kvailų klausimų ir kitą? Aš asmeniškai ateinu čia perskaityti naujienų, o ne atsakynėti kvailų klausimanijų. Arba ateinu paklausti klausimų susijusių su šiuo tinklalapiu.
PovilasC prieš 9 metus
Martynai, kad iš tavęs pizdavojasi, nereiškia kad iš visų. Nu negausi tu to pranašo, gali nustot shitpostint, niekam tu neįdomus.
Bymbam prieš 9 metus
Ko gero po kiekvienos martynaspii žinutes forumas netenka 1 nario :D Bet vis vien nesuprantu ko jis čia klausia? :D