Sveiki, ką darytumėt, jei dingtų:
• Internetas kokioms 3 dienoms
• Telefonas dienai (po to randat kažkur)
• Televizija (tairkim sugenda antena :D ).
Barzdocius prieš 9 metus
- Pasinaudociau tuo ir pailseciau
- Pasinaudociau microsoft buvimo vietos funkcija ir rasciau telefona
- Man vienodai, nes tv jau mano gyvenime neegzistuoja
SnoutUp prieš 9 metus
Labai neproblematiškos situacijos. Be interneto pakiltų produktyvumas, galėčiau "Game of Thrones" iš naujo paskaityt ir išsimiegot normaliai. Telefoną naudoju mažai, o TV neturiu ir, kiek teko matyt, neprarandu nieko.
SkepticalHippo prieš 9 metus
- Eičiau kur nors, kur jis būtų. Tris dienas praleist be interneto būtų nemažas nuostolis.
- Mažai naudoju, tai net nepastebėčiau.
- Nežiūriu televizijos.
Saimon prieš 9 metus
1: Ištverčiau, kažką kitą sugalvočiau ką veikt. 2: Ištverčiau irgi, pagrinde nelabai naudoju. 3: Neatsimenu, kada paskutinį kartą žiūrėjau. Gali kad ir iš vis dingti.
Edgu prieš 9 metus
- Pasijunkčiau mobilujį internetą.
- Pasiimčiau savo kitą telefoną (turbūt vien del to jog padaryt clash of clans atakas kare.
- Kas tai yra?
Macho prieš 9 metus
Neprieštaraučiau tokiai situacijai, atsirastų laisvesnio laiko kitom veiklom, nes televizorių naudoju tik kaip papildomą ekraną filmams žiūrėti prie pc, internetas taip pat ne problema, bet su be telefono šiek tiek liūdna jau būtų.
Optimist78 prieš 9 metus
@KibaxaS , o Mode, čia tai faktas xdddd. Aš nesuprantu kaip tu tada per kalbėjima 10 gavai... Impossible :joy:
KibaxaS prieš 9 metus
@MartynasPii ko ten negaut pasirašai kalbą likus 3dienom ir per 2dienas išmoksti. :)
KibaxaS prieš 9 metus
Nu išmokau. Praėjo daugiau nei mėnesis, o kalbą vis dar prisimenu daugmaž. :p
Arnas922 prieš 9 metus
- Persišaučiau koją ir laukčiau kol nukraujuočiau.
- Turbūt jau bučiau miręs po interneto dingimo.
- Vis dar miręs...
Rin prieš 9 metus
- Pasijunkčiau old school žaidimus per ps2 emulatorių.
- Nelabai naudoju tai problemų nebūtų nebent reiktų kažką suorganizuoti tai tada būtų didelė problema.
- Realiai nežiūriu tai kažkaip išgyvenčiau.
Arnas prieš 9 metus
Tai kad čia nieko baisus... Jeigu jum tokie dalykai jau skaitos kaip apsaulio pabaiga tai td nieko gero.