Sveiki, koks žaidimas iš visų kuriuos esate žaidę jums labiausiai patiko? Kodel?
Piratas prieš 10 metų
Visi ziliton game o labiause Battle City as ji vis dar grajinu situ game niekas nepakeis! p.s tai mano pirmieji zaidimai zaisti ant kompo
Qiux prieš 10 metų
Santa Claus In Trouble
Santa Claus In Trouble... Again!
Serious Sam II
Rayman Origins
Valiant Hearts: The Great War
fanetas prieš 10 metų
Arma 3. Vienas žaidimas, kuris labiausiai panašus ir realistini. Niekada neliūdėsi žaisdamas Arma3. Visada rasi veiksmo ir t.t
katsu prieš 10 metų
Mirror's Edge - Perėjau 3 kartus. Trečią kartą per porą valandų perėjau. :D Diablo 3 - Pereitas per 6 dienas. Galėtų būt ilgesnis. Diablo 2 - 2 kartus perėjau, kabliuoja nesveikai.
Macho prieš 10 metų
@Vidmantas Sutinku, mano mėgstamiausias žaistas žaidimas buvo vienas iš tavo minėtų, tai Mirror's Edge, laukiu 2 dalies <3
BoQsc prieš 10 metų
Mount & Blade: Warband
Heroes Of Annihilated Empires
Age of Mythology
Empire Earth (2001)
Age of Empire 3
Warhammer 40,000: Dawn of War
Savage 2 - A Tortured Soul
Lord of the Rings Conquest
Dark Messiah Might and Magic
Command & Conquer 3: Tiberium Wars
Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse
Wolfenstein (2009)
The Elder Scrolls IV: Oblivion
Assassin's Creed Revelations
Stronghold 2
Enemy Territory: Quake Wars
Painkiller (2004)
Settlers 2: 10th Anniversary
Heroes Might & Magic 6
Battlefield 2
Half-life 2
Serious Sam II
Crysis 2
Farcry 2
Fallout 3
The Godfather: The Game (2006)
The Punisher (2005)
Dead Island
Deus Ex Human Revolution
Arnas922 prieš 10 metų
Runescape, nes tai pirmas Online žaidimas kurį žaidžiau ir jis man paliko daugiausiai gražių prisiminimų.
Rin prieš 10 metų
Persona 3-4-5, kingdom hearts, spyro, dragon quest, final fantasy nuo IIX dalies iki naujausios, lineage 2, EOS, LoL(neseniai atitrūkau), OSU!
uraganas prieš 10 metų
Nežinau kokiu mane daunu palaikys bet esu senas gameris ir pripažystų tokius žaidimus (nekniskit makaronų kad Š ir pixels.) : Šaudyklių top 5: Return to Castle:Wolfenstein// Secretu rojus sunkūs bosai. Doom 2: Nors mane nušaukit. Pereikit pirma... Quake2: (Tornado.ktu.lt jei kas žaidėt. Ir esat oldschool) The legend :D// Istorijos nesijautė bet pašaudyt buvo idomu.Mega action game Serious sam first ir second encounter-- Pretty fun ypač LAN soundtrackas nerealus ir prikolai geležiniai. Red faction 1 ir 2.Istorija tikrai sudomino Marsas. Racing top 3: Colin mcree 02(original disk dar turiu) Need for speed underground(Gatvės lenktynių perversmas kuris nustebino, drago lenktynės labai priminė fast n furrious :)) Carmagedon(Best violence game ever, traiškyk žmones ir gyvūnus :DD ) Strategy/sim top 4: Heroes might and magic 3:(Atkalti 2 metai ypač hotseat.) Army men RTS:( Kareivėliai:D) The Sims: (Augink savo čiupakabrą:D) Action/RPG games top 3: GTA 2: Iš viršaus game bet ganėtinai įtraukianti istorija :) Resident evil(biozhard): 1 dalis. Tas soundtrackas žiauriai gyvino žaidimą pirmasis siaubo žaidimas kurį esu žaidęs.Ypač pradžioje peršykau kai norėjau iškart išlyst iš namo :D Final fantasy: Gal dėl to kad buvo visos istorijos pradžia ir tas round'inis žaidimas.Questai ir t.t.
Yra dar daug žaidimų nepaminėtų Bet rekomenduoju bent kartą pereiti juos :)
Deimantas prieš 10 metų
Šiuo metu man įdomiausias ir aktualiausias žaidimas yra - Grand Theft Auto V.