Sveiki, koks žaidimas iš visų kuriuos esate žaidę jums labiausiai patiko? Kodel?
Piratas prieš 9 metus
Visi ziliton game o labiause Battle City as ji vis dar grajinu situ game niekas nepakeis! p.s tai mano pirmieji zaidimai zaisti ant kompo
Qiux prieš 9 metus
Santa Claus In Trouble
Santa Claus In Trouble... Again!
Serious Sam II
Rayman Origins
Valiant Hearts: The Great War
fanetas prieš 9 metus
Arma 3. Vienas žaidimas, kuris labiausiai panašus ir realistini. Niekada neliūdėsi žaisdamas Arma3. Visada rasi veiksmo ir t.t
katsu prieš 9 metus
Mirror's Edge - Perėjau 3 kartus. Trečią kartą per porą valandų perėjau. :D Diablo 3 - Pereitas per 6 dienas. Galėtų būt ilgesnis. Diablo 2 - 2 kartus perėjau, kabliuoja nesveikai.
Macho prieš 9 metus
@Vidmantas Sutinku, mano mėgstamiausias žaistas žaidimas buvo vienas iš tavo minėtų, tai Mirror's Edge, laukiu 2 dalies <3
BoQsc prieš 9 metus
Mount & Blade: Warband
Heroes Of Annihilated Empires
Age of Mythology
Empire Earth (2001)
Age of Empire 3
Warhammer 40,000: Dawn of War
Savage 2 - A Tortured Soul
Lord of the Rings Conquest
Dark Messiah Might and Magic
Command & Conquer 3: Tiberium Wars
Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse
Wolfenstein (2009)
The Elder Scrolls IV: Oblivion
Assassin's Creed Revelations
Stronghold 2
Enemy Territory: Quake Wars
Painkiller (2004)
Settlers 2: 10th Anniversary
Heroes Might & Magic 6
Battlefield 2
Half-life 2
Serious Sam II
Crysis 2
Farcry 2
Fallout 3
The Godfather: The Game (2006)
The Punisher (2005)
Dead Island
Deus Ex Human Revolution
Arnas922 prieš 9 metus
Runescape, nes tai pirmas Online žaidimas kurį žaidžiau ir jis man paliko daugiausiai gražių prisiminimų.
Rin prieš 9 metus
Persona 3-4-5, kingdom hearts, spyro, dragon quest, final fantasy nuo IIX dalies iki naujausios, lineage 2, EOS, LoL(neseniai atitrūkau), OSU!
uraganas prieš 9 metus
Nežinau kokiu mane daunu palaikys bet esu senas gameris ir pripažystų tokius žaidimus (nekniskit makaronų kad Š ir pixels.) : Šaudyklių top 5: Return to Castle:Wolfenstein// Secretu rojus sunkūs bosai. Doom 2: Nors mane nušaukit. Pereikit pirma... Quake2: (Tornado.ktu.lt jei kas žaidėt. Ir esat oldschool) The legend :D// Istorijos nesijautė bet pašaudyt buvo idomu.Mega action game Serious sam first ir second encounter-- Pretty fun ypač LAN soundtrackas nerealus ir prikolai geležiniai. Red faction 1 ir 2.Istorija tikrai sudomino Marsas. Racing top 3: Colin mcree 02(original disk dar turiu) Need for speed underground(Gatvės lenktynių perversmas kuris nustebino, drago lenktynės labai priminė fast n furrious :)) Carmagedon(Best violence game ever, traiškyk žmones ir gyvūnus :DD ) Strategy/sim top 4: Heroes might and magic 3:(Atkalti 2 metai ypač hotseat.) Army men RTS:( Kareivėliai:D) The Sims: (Augink savo čiupakabrą:D) Action/RPG games top 3: GTA 2: Iš viršaus game bet ganėtinai įtraukianti istorija :) Resident evil(biozhard): 1 dalis. Tas soundtrackas žiauriai gyvino žaidimą pirmasis siaubo žaidimas kurį esu žaidęs.Ypač pradžioje peršykau kai norėjau iškart išlyst iš namo :D Final fantasy: Gal dėl to kad buvo visos istorijos pradžia ir tas round'inis žaidimas.Questai ir t.t.
Yra dar daug žaidimų nepaminėtų Bet rekomenduoju bent kartą pereiti juos :)
Deimantas prieš 9 metus
Šiuo metu man įdomiausias ir aktualiausias žaidimas yra - Grand Theft Auto V.