Sveiki,
gal žinot kokių nors forumų ar grupių skirtų žmonėms kuriantiems Youtube turinį (žaidimai, vlog'ai)? Facebook'e radau streamerius, o su Youtube - nesiseka. Arba ne ten ieškau.
yEzas prieš 9 metus
nežinau aš irgi nieko neradau, tokių kaip forumų man bent nepavyko rast, bet yra kelios fb grupės, kur žmonės kalbas apie tuos kūrimus, o ko maždaug tau reikia iš tų forumų ?
SkepticalHippo prieš 9 metus
@SnoutUp mes kaip tik kažką panašaus mastom daryt, tik labiau skirto žaidimams.
Ignas prieš 9 metus
O ką joi veikt pvž ? :D youtuberių bendruomenėj, snout up kuri tipo vid ? channel numesk jei kuri
SnoutUp prieš 9 metus
Na, dėl veiklos bendruomenėje, tai kaip ir bet kur - vieniem į kitus pažiūrėt, savo turinį papromotint, dalintis patirtim, bendrus projektus daryt ir etc.
Man tai aktualu, nes žaidimus kuriu, kuriuos norėčiau pasiūlyt kanalams pažaist ir ( @Ignas pataikė ) eksperimetuoju su savo video (kanalo nerodysiu, nes tik pirmą įrašiau ir reik apsiprast pirma su savo balsu bei durnais bajeriais, kad nebūtų gėda reklamuot).
@Edvinas Keista, kad nei Maze, nei SG, nei TZ neturi skilties streamams/youtube (arba neradau). Pats mąstau, kad gal reikėtų išnaudot katu.lt platformą prijungiant kokį letsplay.katu.lt ir tiesiog rodyt video list'ą surinktą iš suvestų kanalų. Bendruomenę ganyt per daug laiko reikėtų...
SkepticalHippo prieš 9 metus
@SnoutUp prisidėjau tave į Skype. Manau galim bandyt bendradarbiaut ties šituo dalyku :)