Sveiki, šį gražu vakarą noriu pranešti 2015-02-12 žaidimų naujienas per kurias galite sužinoti kodėl Minecraft per daug žiaurus apie Hitman: Agent 47 ir dar smagių dalykėliu:)
https://www.youtube.com/watch?v=YJt-sdXEMSE
Virsenas prieš 9 metus
Beklausant ausys vemia. Galėtų kas nors susimąstyt dėl įgarsintojo keitimo.
SkepticalHippo prieš 9 metus
Išvliau temą. Stenkimės apsieiti be pykčių.
Dėl įgarsinimo, visiškai sutinku. Daug kam iš mano pažįstamų nepatinka tas balsas. Primena linksmuosius kalnelius ir labai sudėtinga klausytis ir įsisavinti informaciją :/
Qiux prieš 9 metus
Balsas kaip balsas tik gal jau nusibodes kaip TV3 filmus koki tik nauja rodys visur tas pats įgarsina vytas tulevičius berods tiesiog atsibosta norisi naujo balso įgarsinimo tai tikriausia ir su ŽB nes man irgi jau atsibodo klausytis to balso bet balsas kaip balsas ;D
Virsenas prieš 9 metus
Balsas kaip balsas tik gal jau nusibodes kaip TV3 filmus koki tik nauja rodys visur tas pats įgarsina vytas tulevičius berods tiesiog atsibosta norisi naujo balso įgarsinimo tai tikriausia ir su ŽB nes man irgi jau atsibodo klausytis to balso bet balsas kaip balsas :smiley:
Tu ką tik palyginai profesionalų įgarsintoją su mėgėjišku ir abu juos pavadinai "pusė velnio". Minedo balsas irgi kaip balsas. Lietuvos atlyginimas kaip atlyginimas, darbas kaip darbas. Jeigų Lietuvą sudarytų 50% su tokiu mąstymu, tai tikriausiai Lietuvos ant žemėlapio greitai nebebūtų. Tai pasakyk koks tavo nuomone įgarsintojas būtų geriausias.
Qiux prieš 9 metus
ŽB jo balsas kaip mėgėjiškas tikrai neblogas, aš tik noriu pasakyti kad jau daugumai tikriausia kaip ir man atsibodo girdėti tą pati balsą įgarsinimą, ir norisi naujų balsų.
Virsenas prieš 9 metus
ŽB jo balsas kaip mėgėjiškas tikrai neblogas, aš tik noriu pasakyti kad jau daugumai tikriausia kaip ir man atsibodo girdėti tą pati balsą įgarsinimą, ir norisi naujų balsų.
Jeigų kalbant apie Tulevičių, tai labai abejotina, kad artimiausiu metu atsirastų geresnis už jį. O dėl žaidimų naujienų įgarsintojo, tai nežinau kaip ten yra. Ar jie neturi pakankamai pinigų dėl geresnio įgarsintojo ar pagaili pinigų, dėl šito nežinau. Bet geresnį už jį tai tikrai būtų galima atrasti. Jau vien tas balso intonacijos šokinėjimas įkyrus. Tai žemyn, tai aukštyn, tai žemyn, tai aukštyn. Ar kada esi girdėjęs lietuvių kalbos mokytoją kalbant taip ? Tikriausiai, kad ne.
Darrel_ prieš 9 metus
Minecraft perdaug žiaurus, what???? Pirma karta tokia nesamone girdžiu, bet dėl hitman filmo tai osum. Viena karta Hitman : Absolution lošiau tai tikrai patiko, tai norėčiau db ir filmą pamatyt susijusio su Hitman.
CodeMenas prieš 9 metus
Hitmam trailer pradžia osum, bet į galą padaugėjo fantastikos elementų, kas mano manymų ir sugadino pabaigą...