r4imis prieš 9 metus
:O Bet ir mama nemenka.. Jei jau gimė toks milžinas, tai koks bus kai subręs :D
Optimist78 prieš 9 metus
@r4imis nemanau, kad daktarai jį tokį paliks. Manau kažkaip padės prarasti viršsvorį...
r4imis prieš 9 metus
Jau visi facebook'o "nenaudėliai", kurie pasidalina atseit įdomiu straipsniu, kurį norint pamatyt, turi kažką like'int ir t.t., bet tai atlikęs tik jiem gerą padarai ir nieko nematai, jau spėjo pasinaudoti ir šiuo straipsniu, tik šiek tiek pagražino :D
r4imis prieš 9 metus
@MartynasPii Jei skaitytum komentarus ir nerašytum bele rašyt, tai suprastum apie ką jis ;)
Macho prieš 9 metus
@MartynasPii Pažiūrėk jo pranešimą pirmame puslapyje, manau suprasi apie ką aš.
Optimist78 prieš 9 metus
@El macho mačiau aš aną, bet kažkaip pamaniau, kad tu čia jam apie mane sakai, kad aš apgailėtinas, nes čia šitą įkėliau, kad dėmesio gauti -.-
SpirgiuX prieš 9 metus
fatbaby. Dabar juodai sustumsiu: o kaip to vaiko tėvas jaučiasi? Kaip jis jį pagamino?
Surimtėjam.
Dabar kurie mislija, kad tam vaikui nepasisekė ir pnš. Jūs klystat. Na žinoma jam vaikystė gali būt ir sunki, kol jis išmoks vaikščiot ar baisiausiu atveju šliaužioti. Jeigu Dievas duos, tai tas svoris su laiku kaip čia ir pasakius.. "Prisitaptins" prie kūno, o dar kas geriausia būtų, kad tas vaikas užsiimtu kokia nors fizine veikla.
Optimist78 prieš 9 metus
@Iždininkas kažkodėl manau kad jei jis gyvens, jam svoris nedidės dar pora metų :D Kol užaugs iki reikiamo ūgio ir masė pasiskirstys... Bet tai čia kosmosas :D