Sveiki, aš neperseniausiai parsisiunčiau žaidimą pavadinimų "DiRT 3", bet man iškylo problema su juo. Kas karta paleidžiant žaidimą man meta klaidą " Minimum of Pentium D or Athlon 64 x2 required", taip žinai visi sakysit kad tavo procesorius senas ir jis negali pavilkti šito žaidimo bet yra vienas BET. Aš viena žaista žaidimą kuris taip pat reikalauja "Athlon 64 x2" procesoriaus tai yra "Spec Ops: The Line". Ši žaidimą galėjau žaisti ant low setting'ų ir perėjau jį. O kokios mano kompiuterio spefikacijos?
CPU : AMD Sempron Processor 3100+ 1.81GHz RAM : 2GB GPU : AMD Radeon HD 5450 512MB OS : Windows 8.1 Pro 32bit
Dabar vėl gi sakysit tavo procesorius turi tik 1 branduolį o "DiRT 3" reikalauja 2-jų bet vėl gi, yra BET. Aš savo kompiuteryje turiu žaidimą pavadinimu "Banished", pagal reikalavimus jis taip pat reikalauja 2-jų branduolių bet aš kažkodėl jį galiu žaisti ant aukščiausios rezoliucijos ir ant Medium setting'ų. Na parašiau jum gan nemažai informacijos tai gal dabar padėsite man?
strlordlt prieš 9 metus
Nieko čia tau nepadėsi, nes dirt 3 turbūt daugiausiai reikalauja iš tavo žaistų žaidimų. Tai reiškia, kad metas naujinti savo kompiuterį :)
Darrel_ prieš 9 metus
@strlordlt Tu bent perskaitei visa temos turinį? Aš jau žaidžiau keletas žaidimų kuriu reikalavimai galima sakyti tie patys..
Darrel_ prieš 9 metus
Dar net tas pats Rust reikalauja Athlon 64 x2 procesoriaus bet aš jį irgi galėjau pažaisti ant savo senolio.
Darrel_ prieš 9 metus
Taip pat esmė manau bus ne branduoliuose.. Youtubeja yra video kaip čiuvakas lošia DiRT 3 ant Pentium 4 kuris taip pat turi tik 1 branduolį.
https://youtu.be/h8QyNGPhGoM
Jeigu aš savo procesorių pabandyčiau overcloackint tai jis veiktu? Kaip manot?
BoQsc prieš 9 metus
Gali pamėginti nebent tik iš naujo įsidiegti „chipset“, atsinaujinti savo įrenginių tvarkykles (drivers) ir jeigu žaidimas vis dar neveiks - mažai šansų jog koks nors žaidimo atnaujinimas/„Fix'as“ padės paleisti šį žaidimą. Bet galim pamėginti, tačiau pirmą - atlik anksčiau jau minėtus pirmus du veiksmus.
Darrel_ prieš 9 metus
Man rodos čia jau bus problemos su pačiu DiRT 3. Aš atsisiunčiau FIFA 10 kurio reikalavimai man atrodo tokie patys kaip ir DiRT 3. Ir FIFA galiu lošti ant max rezoliucijos ir ant medium "Level of Detail". Na nesvarbu, aš DiRT'ą jau ištryniau ir pasileidau siūstis antra dalį.