Naudoju bootable usb drive, bandziau visokius .ISO. bet bootinant usb paraso melynam fone "We've set your PC back to the way it was right before you started installing Windows 8"
Bandziau: Deamon Tools, WinToFlash,Rufus.
Issinstalliavau : Antivirusine.
Bandziau ta programa kuri rodo ar suderinamas pc su win 8.1
rase kad nebus SafeBoot funkcijos windowsuose.
Atrodo parasiau padeti, taigi prasau pagalbos.
Amazing prieš 9 metus
Labas, aš kai rašiausi Windows per USB, naudojau šią programą https://rufus.akeo.ie/ čia viskas aiškiai parašyta ir lengva naudoti. :)
Audriuskins prieš 9 metus
@Amazing As tai pat darau, bootinu is usb. Rodo win 8 logo ir poto "We've set your PC back to the way it was right before you started installing Windows 8" ir po keliu sekunziu issijungia installas
Optimist78 prieš 9 metus
@Stevis nežinau ką jūs ten būtinat, kūkinat ar šūtinat...
Juk taip lengva įsirašyt tuos windows...
• Pasiimi flešiuka, įkiši į kompą.
• Nueini į "Mano Kompiuteris", spaudi ant flešiuko su antru pelės mygtuku -> Formatas -> Pakeiti iš FTTS į NTFS ir spaudi "Formatuoti" spaudi tada ten lentelėj "OK".
Viskas, su flešiuku baigta.
• Atsidarai per Daemon Tools windows'ų ISO failo vidų (t.y. Kad matytum kokie failai jame yra).
• Perkeli visus failus į flešiuką (tą vieta kuria matai kai tik jį atsidarai).
Viskas. Iškingi kompą, po keliu sec vel ijungi (flešas paliktas kompe), ir spaudinėji mygtuka kuris tau atudaro Boot Menu (F11 ar F10 pas mane...). Atsidaręs pasirenki savo flešiuką ir spaudi "Enter". Viskas - Instaliuoji.
Taip pat yra patartina, kad instaliuojan buti į PC įkišta tik flešiukas, klaviatūra ir pelė (žinoma ekranas taip pat :D)
Tikiuosi padėjau :)
Man viskas tvarkoj su tais fleshais
Man parodo WIN LOGO o po to http://www.vincelaw.com.au/wp-content/uploads/2013/07/windows8-upgrade2-00016.jpg ir tada pc rr
b0ss prieš 9 metus
Šiaip aš nežinau kame čia problema, bet logiškai sprendžiant iš tau pateikiamo teksto, tai čia kažkas tokio, jog sistema patikrina tavo harda kuriame jau yra Windows'ai ir ten kažkokį š aptinka, dėl ko tau ir neleidžia nieko daryti. Manyčiau reikėtų atjungti HDD (SATA duomenų laidą) ir pabandyti užbootinti PC be HDD, tokiu atveju, logiškai mastant, viskas turėtų būti normaliai. Tada spaudi "Custom install", ar kažkaip ten panašiai ir kur reikia pasirinkti į kurį HDD instaliuoti, tai įkiši atgal SATA duomenų laidą į HDD ir refreshini (ten bus mygtukas), tada formatuoji HDD ir instaliuoji.
Viskas veikia, bandziau per Virtual box. bet ant real pc ne.
https://www.youtube.com/watch?v=JH1Dlhip994&feature=youtu.be
Sorry uz zaliavima nes bsk turiu gedima
@ProGreen Laptopas.
b0ss prieš 9 metus
@Stevis kad laptopas, tai vis vien nieko nekeičia :|. Bet ne tame esmė. O esmė tame, jog net tas tekstas nėra toks, kokį tu minėjai aukščiau. Manyčiau tau reikėtų pasigooglint, kokius nustatymus biosuose naudoti, jog užbootint OS iš tavo USB. Paprasčiausiai, manau, jog jei tu to dar nepadaręs, tai reikia pakeisti USB bootinimo tipą į ACHI, ar kokį kitą jis ten palaiko, manyčiau tai turėtų padėti. Be to, pabandyk bootint iš kito USB porto...
P.S. Kaip tu sugebėjai suvaryt šitaip ekraną? Aš irgi taip noriu!
Optimist78 prieš 9 metus
Mano kompui irgi 8 metai, HP firma, bet viskas kuo geriausiai viskas persirašo :D