Pereiti šiuolaikiniam žaidimui reikia ~ 10 – 20 valandų. Na jeigu juose būna šalutinių misijų ir didelis pasaulis, šis laikas prailgėja. O ką pasakytumėte jei ištyrinėti žaidimo pasaulį prieiktų 5 milijardų metų? Beprotiški skaičiai kuriais ir pasižymės No Man’s Sky projektas. Jo esmė ir bus, tyrinėti nežinomus pasaulius. Tokio žanro gerbėjams tai tarsi atgaiva po ilgai tvyravusio bado. Žinoma čia nėra kažkokio baiktinio tikslo. Žaidimo esmė bus atrasti naujus virtualios visatos kampelius, tad įvairovės čia netrūks.
Kompanija Sony pademonstravo naujos kartos kosminio simuliatoriaus No Man’s Sky vaizdo klipą. Žaidimą kuria studija Hello Games, kurioje dirba vos 4 žmonės. Savo laiku jie buvo pareiškę, kad dauguma žaidimų vaikosi grafikos, Hello Games ketina parodyti next-gen žaidybinį procesą.
Vienas pagrindinių No Man’s Sky tikslų yra žaidimo visatos tyrinėjimas. Suradę naują planetą, sužinosime jos pavadinimą ir, jei joje niekas nepabuvojo, jums teks mėgautis atradėjo titulu, o apie tai bus pranešta ir kitiems žaidėjams.
Viso žaidimo metu mums teks tyrinėti žinomas ir nežinomas, svetingas ir ne visai planetas, rinkti išteklius, kuriuos bus galima panaudoti kosminio laivo tobulinimui, taip pat sąveikauti su kitais žaidėjais.
Gamescom 2014 parodos metu kompanija Hello Games žadėjo artimiausiu metu pademonstruoti žaidimo eigos vaizdelių. Savo pažadą jie išpidė penktadienį Las Vegase praūžusiame renginyje.
No Man’s Sky pasirodymo data kol kas nežinoma. Hello Games projektas bus skirtas PC ir Playstation 4.
Ką apie tai manot jūs?
Mark_Wayne prieš 9 metus
Paprastai nemėgstu fantastinių žaidimų, bet šis mane kažkuo sudomino. Plati žaidimo erdvė, kiek suprantu daug galimybių, tikiuosi teks išbandyti kažką įspūdingo.
Bebras prieš 9 metus
<iframe width="640" height="390" src="//www.youtube.com/embed/ZVl1Hmth3HE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Kaip tai veikia. Nežinau, kaip jums bet man patiko :)
CodeMenas prieš 9 metus
Man kaip tik nepatinko tai jog žaidimo pereiti neįmanoma (nebent tu nemirtingas). Mam visuomet patinka pereiti iki galo. :-D
Positive prieš 9 metus
"Žinoma čia nėra kažkokio baiktinio tikslo" tai galima sakyti ir Minecraft'ui pereiti reikia 5 mlrd. metų, nes jame pabaigos taip pat nėra :)
Gedriau prieš 9 metus
Kaip ir @Mark_Wayne nemėgstu tokio žanro žaidimų (gal dėl to, kad ant vienos rankos pirštų galėčiau suskaičiuoti panašaus stiliaus bent kartą žaistus žaidimus (?)), bet šitą sužaisti neatsisakyčiau. Įdomūs pojūčiai turėtų apimti žaidžiant su kokiu oculus rift :D
Ron prieš 9 metus
Vien paveiksliukas priverčia suprasti, jog viskas prasidės nuo tų laikų, kuomet dar gyvavo dinozaurai bei planetą valdė gyvunija ;)
r4imis prieš 9 metus
@CodeMenas Tai čia žaidimo, toks principas, tu nevygdai jokių užduočių, kaip įprastuose žaidimuose, tu tiesiog būni kaip tyrinėtojas, tyrinėji žaidimo pasaulį, planetas įvariausias ir t.t.
@Positive Bet čia turima, omenyje, kad tiesiog tu žaisdamas atrasi visa laik kažką naujo, priešingai nei minecraft :)
SpirgiuX prieš 9 metus
Nusipirksiu ir anūkui padovanosiu, kuris padovanos anūkui savo, kuris savo anūkui ir galiausiai ateis pasaulio pabaiga. The End.. :D
Defenderis` prieš 9 metus
@Positive - Pilnai sutinku.
Kažinau, žaidimas nesudomino. Jei kažkas nesibaigia, tai tik minecraftą mėgstu.
SkepticalHippo prieš 9 metus
Mane kas iš šio žaidimo sudomino, tai kad pasaulio jie niekur nesaugo, o viską generuoja dinamiškai, pagal algoritmą ir viskas padaryta taip, kad nukeliavus į tą pačią vietą su kitu žaidėju, jis irgi matys lygiai tą patį medį, su tokiais pačiais lapais, toje pačioje vietoje.
Kitas dalykas, tai tas, kad kuriant pasaulį ir įvedant naujas taisykles reikia viską daryti labai atsargiai, nes visą gamtą galima išvesti iš pusiausvyros. Viena bloga taisyklė ir visos gyvybės formos pradės viena kitą žudyti.
Daug galimybių atrodo, bet tuo pačiu ir daug potencialių klaidų gali pasitaikyt.
Saimon prieš 9 metus
Bus įspūdinga, tikrai norėčiau pažaisti. Pvz. atrandi planetą, joje su draugu būni, pavadini savo vardais ir pnš. Linksma bus tai, kad bus kaip visata, ir niekur nebus nieko vienodo, ką jau matei kitur.
SkepticalHippo prieš 9 metus
@Saimon. bet rasti draugų bus labai sudėtinga, turint galvoje, kad pasaulis yra beribis :D