Sveiki,
Norėčiau padiskutuoti su jumis apie šį video. Kaip manote ar daugumoje šalių būtų tokie patys poelgiai? Kas dėl Lietuvos? Esu patriotas, bet šiuo klausimu atsakyčiau neigiamai :/.
Video: spausk
Jeigu patiko galėsiu pakurti daugiau panašaus pobūdžio diskusijų pamąstymui. :)
Bebras prieš 9 metus
Įvairiose šalyse tikrai skirtųsi rezultatas, bet jeigu kalbėti apie Lietuvą, manau kad būtų liūdna. Kalbant apie amžių kuris matomas video, 7-11, manau 8/10 trenktų.... Ir tai liūdna! Įdomu nuo ko tai priklauso? Nuo auklėjimo? Aplinkos?
Pats nežinau kodėl, bet esu nusistatęs prieš tokius veiksmus.
Macho prieš 9 metus
Manyčiau viskas priklauso nuo auklėjimo, be abejo aplinka tikrai svarbu, galbūt vaikas tai matė mokykloje, gal jis tam buvo pastūmėtas, bet dėl auklėjimo spragų nesusimasto, kad tai blogai. :/
r4imis prieš 9 metus
Šaunūs berniukai užaugs :+1: Vienu momnetu jau pagalvojau, kad tas septynių metų berniukas jau trenks jai, nes taip įdomiai pasilenkė, bet vis dėl to taip nepadarė mldc! :)
Edit: Kaip kažkas po video komentaruose raše, kažin ar tikrai nebuvo tokių, kurie trenkė? Gal tik jų nerodė :?
Ron prieš 9 metus
Tikrai verčianti susimąstyti vaizdo medžiaga. manau, kad viskas priklauso nuo auklėjimo, bet nepamirškime, kad įtakos turi ir aplinka, kadangi yra tokių paauglių kurie namuose tėvams labai geri, o su draugais daro ką nori ir tėvai galbūt net nežino, kad jų vaikas rūko, geria, vartoja narkotikus ir t.t. (aš tik paėmiau kaip pavyzdį, bet esmės tai nekeičią, kadangi viskas priklauso nuo auklėjimo ir aplinkos)
Positive prieš 9 metus
Aš beveik tikras esu, kad Lietuvoje toks dalykas baigtųsi ne tokia gražia pabaiga... Geriau palikti šiek tiek vilties šito eksperimento nepadarius, nei po to nusivilti...
SpirgiuX prieš 9 metus
Labiausiai patiko tas sakinys (dabar neprisimenu kuris sakė) "Cause i'm man". Respect.
Macho prieš 9 metus
@Iždininkas Jis vienintelis nesakė savo vardo, čia tas kuris užaugęs nori būti picų gamintoju nes jam jos patinka :D
Bit prieš 9 metus
Ačiū dievui, kad Lietuvoje to nedarė... Nes ta mergina, kuri būtų eksperimente būtų atplakta ko gero neblogai, nes Lietuva yra Lietuva. Taip jau yra :/ Pats asmeniškai to padaryti negalėčiau, bet šiais laikais pas mus vaikai tokio amžiaus kaip video 11 metų (ar kiek ten) yra kraupu.
Defenderis` prieš 9 metus
Respect +1 Mldc baxuriukai netrenkė. Tas septynerių metų berniukas kai pasilenkė galvojau kai pi* ;D Bet pasakė ne. Jei pagalvojus apie Lietuvą, tai būtų tikrai nors 1 kuris trenktu. Lietuvoj auga vierhų kartos ;D
Blankas prieš 9 metus
Matos , kad rimti užaugs berniukai nemuš mergaičių kad būtu jau bjiaurus galima sakyt iškarto matos kitos šalies vaikai kaip sakoma .
Amerikiečiu forumas : Tau stengiasi padėti išaiškinti problema
Žydų forumas : stengiesi padėti situacijoje pagelbėti
Lietuvių forumas : Visi bando įrodytineti kad tu esi debilas.
undeniable prieš 9 metus
Nafik sprendžiat, jei net nežinot kaip būtų? Vistiek visų neapklaustų, taip pat tame video, gal apklausė tuos, kurie to nedarytų, o iš tikrųjų yra tokių, kas taip pasielgtų. Visokių yra - visokių reikia, lietuvoje taip pat galime apklausti 10 vaikų ir jie atsakys - ne, tad čia tik mūsų nuomonių karas.
MedVede prieš 9 metus
Va čia tai berniukai :) Tokiems tik dešine paspaust. o tiems kurie drystą trentkti moteriškos lyties atstovei, atpyzdin* galva :)
Dovydas prieš 9 metus
"Lietuvoje tai iškart trenktų" Apsiraminkit, Lietuva dar tikrai taip nenusiritus. Nu ir kas, kad mokokykloje kažkokie vierhauja? Tai bet turi proto, kad panelių skriaust negalima, apskritai kiekvieni tėvai turi tai pasakyt savo vaikam, nes žiauru būtų jeigu baxuriukai pradėtų skriaust paneles.
`Brazzers prieš 9 metus
Mačiau, aš tai būčiau palietęs jo žandą ir pasakęs, tu gal vapšie iš medžio iškritai ?
strlordlt prieš 9 metus
Lietuvoje čia manau viskas priklausytų nuo vietos, kurioj vietoj tą ekspermentą darytų. Jeigu tą ekspermentą darytų Vilniuje "centre" abejoju, ar kas trenktų. Bet jeigu darytų video kokiam nors užkaimyje, kur visi su "2 golfais" laksto nebijotų ir trenktų "paprikolu" kaip jie sako.
Bet žmonės mokikymės iš šio video, kad bedarant šį ekspermentą jūs nesumanytumėt trenkti. Tas pats kaip su pagalbos prašymais. Jeigu žmogus guli sukniubęs ant kelio, stengkimes jiems padėti. Taip gerinsime Lietuvos įvaizdį pasaulyje.
Mikro prieš 9 metus
Šaunus video ir šaunūs pacaniukai! Kiek praeinu dabar pro kiemą ar mieste kur prasilenkiu su vaiku kokiu, nuolat ir tegirdžiu piktažodžiavimus ir istorijas, pasakojimus "gyrimusis" kaip jie kažką sumušė ar kažką negero padarė, galbūt Lietuvoje vaikams tokiems labai populiaru būti blogiems?.. Nešneku apie visus, bet didžioji dauguma, bent mano mieste tikri vandalai ;/
Mikro prieš 9 metus
@dontbeidiot Yra,yra tokių kuriems atrodytu kas čia tokio, paprašė gi.. Pasijuoksim, gavo į galvą. Kaip ir sakiau, pas mane kieme čia.. Praeini atrodo vaikai laimingi sėdi smėlio dėžėje žaidžia smėliu, o pasisuki į šoną ten 7mečiai pienburniai į tave žiūri ir vos ne n* siunčia ir kimba muštis. :D Neaišku tik iš kur tokie "marozai" atsiranda.