Labas vakaras,
Nuo šiol origin platforma siūlo ir "Sims 4" išbandyti visiškai nemokamai, jį galite žaisti 48 valandas.
Šis žaidimas pridėtas prie "Game time" kuriame galite išbandyti ir kitus populiarus žaidimus, tarkim:
Battlefield 4 - 168h
Titanfall - 48h
Kingdoms of Amalur: Reckoning™ - 48h
Hansa_Lunatic prieš 9 metus
Turėjau pati simsus, tikrai nepatiko, niekam nesiūlau bandyti :D Jau po 1,2d ištrinsit, arba nuspręsit trinimą, kai statysitės baldus O_o
Mikro prieš 9 metus
O kas ten blogai su baldais? :D Mano mergina labai mėgsta Sims'sus, galvojau nupirkti 4tus.
Macho prieš 9 metus
@dontbeidiot Tu nelygink gyvenimo simuliatoriaus su fps :D. Ir taip aišku, kad čia nebus tiek veiksmo.
Optimist78 prieš 9 metus
Reikės išbandyti! Mano mama žaidžai ir aš šiaip pažaidžiu :D Esu visas servijas tūrėjas, tikrai puikus žiadimukas. Žinoma 3 dalis buvo geriausia, šitą reikia pabandyti!
geltonakatė prieš 9 metus
@Mikro tikrai nemažai. ant 4 dauguma stumia, nes išėmė kai kuriuos tikrai svarbius dalykus, pvz toddlers ir 'atvirą pasaulį', dabar jei nori kur eit visur loading screen :/ man tai didžiausias minusas. bet dabar pažaidus 4 tikrai negrįžčiau prie 3. ketvirtuose create a sim mode yra nerealus. ir statyt namus yra žymiai patogiau ir yra daugiau funkcijų. :)
Mikro prieš 9 metus
@geltonakatė Labai ačiū už nuomone!
Gal duotum kurią dieną pasimeginti pažaisti? Nes savo nemokamas 48valandas pramiegojau, nebuvo kada prisėsti ;/