Vienas iš parametrų, kurį neretai atsižvelgiama, renkantis išmanųjį telefoną – tai jo aparatinės įrangos spartos lygis. Tam reikalui sukurta nemažai testų, pavyzdžiui, AnTuTu ir GFXBench.
AnTuTu yra kompleksinis testas, matuojantis visų pagrindinių komponentų spartos lygį, tuo tarpu GFXBench skirtas grafikos posistemės produktyvumui matuoti. Būtent šiais testiniais paketais nusprendė pasinaudoti Phonearena žurnalistai, sudarydami šiai dienai galingiausių išmaniųjų telefonų TOP 10.
Spartos rezultatai, skirtingai nei šaltinyje, pateikti akiai patraukliai forma, todėl daug komentarų nereikalauja. Belieka tik pastebėti, kad skaičiavimų užduotyse dominuoja Android telefonai su Samsung Exynos ir Qualcomm Snapdragon procesoriais, tuo tarpu grafikos užduotyse tarp lyderių galima rasti ir Apple iPhone.
Ssaint prieš 9 metus
Gera informacija :) Bet man visvien xperia favoritas :) p.s. bet naudoju samsung :D
SkepticalHippo prieš 9 metus
Nusivyliau šiek tiek, kad OnePlus One nebėra lentelėse jau niekur :( O pakankamai galingas preitaisas buvo man jį perkant. Kažkaip greit sensta viskas šiom dienom.
katsu prieš 9 metus
LG G2 turiu ir nesiskundžiu. Gavau jį birželio pradžioje, o iki šiol be lagų veikia, buvo vieną kartą pakibęs, bet atkibo po poros minučių ir viskas. Puikus telefonas
Oxygen prieš 9 metus
Na nezinau, bet apie samsung telefonus ir apskrytai apie "Android" telefonus esu susidares nelabai gera nuomone. Kiek teko stebeti samsungas imdavo "kiekiu", o ne optimizacija, prikisdami daug branduoliu, nors tolko is ju nelabai budavo, anksciau ar veliau telefonas pradedavo "lagint" tekdavo perrasineti softa i customini, kur nera is pradziu idiegtu samsunginiu programeliu, bet po kurio laiko vel visa sita rutina atsirasdavo. Turejau tiek s3, s4, tiek sony z1. Del dabartinio 5.0 androido nieko pasakyt negaliu, nes neesu bandes jo. Lyginant su Apple produkcija, ju "iOS", veikia zymiai stabiliau ir greiciau, ir taipogi kalbu apie tam tikra modeli "5s" turi te 2 branduolius kurie deda i kampa turinti samsungini "s4" 4 branduolius. Jei klystu taisykite. Tai tik mano nuomone kuria esu susidares turejas situos telefonus. :)
pukis prieš 9 metus
Turiu Sony Xperia z3 ir patenkintas esu ,kad tokį nusipirkau :) Iki šiol,nebuvo jokių problemų.