Vieta | Pavadinimas | Išleidimo data | Platforma | Žanras |
---|---|---|---|---|
1 | Dayling Light | Sausio 27, 2015 | PC; PS3; PS4; UNIX/LINUX; XBOX 360 | Nuotykių; Veiksmo; 2D |
2 | Destiny | Rugsėjo 09, 2014 | PS3; PS4; XBOX 360; XBOX ONE | Pirmo-Asmens; Veiksmo; 3D; Šaudyklė |
3 | Dragon Age: Inquasion | Lapkričio 18, 2014 | PC; PS3; PS4; XBOX 360; XBOX ONE | Role-Playing |
4 | Call of Duty: Advanced Warfare | Lapkričio 03, 2014 | PC; PS3; PS4; XBOX 360; XBOX ONE | Šaudyklė ; Pirmojo-Asmens; Veiksmo; 3D |
5 | Super Smash Bros. | Lapkričio 27, 2014 | Wii U | Kovos; 3D; Veiksmo |
6 | NBA 2K15 | Spalio 07, 2015 | iPhone/iPod; PC; PS3; PS4; XBOX 360; XBOX ONE | Komandinis; Sportinis; Simuliatorius; Krepšinis |
7 | Borderlands: The Pre-Sequel | Spalio 13, 2014 | PC; PS3; UNIX/LINUX; XBOX 360 | Šaudyklė; Pirmojo-Asmens; Veiksmo; 3D |
8 | Pokemon Alpha Sappire | Lapkričio 21, 2014 | 3DS | Role-Playing |
9 | Life is Strange | Sausio 29, 2015 | PC; PS3; PS4; XBOX 360; XBOX ONE | Veiksmo; Nuotykių |
10 | Funal Fantasy XV | Gruodžio 31, 2014 | PS4; XBOX ONE | Role-Playing; Veiksmo |
Kaip manote, kodėl šiame sąraše nėra GTA V? Ar gali būti dėl to, kad dar nėra PC versijos?
Taip pat, ar kurti visokias tokias temas? Jūsų nuomonė man labai svarbi!
r4imis prieš 9 metus
Nba 2k15 taip norėčiau turėti gerą pc, kad galėčiau palošti, nes ant xbox 360 ar ps3 nieko nesiskiria nuo 2k14.. :/
P.S. galėtum įdėti šaltinį, pagal kurį sudarei statistiką, nes dabar neaišku, gal būt iš lempos ką sugalvojai tą surašei ;)
Optimist78 prieš 9 metus
Justas Š. prieš 9 metus
@MartynasPii , tuomet reikėtų atidžiau persiskaityti maze.lt etiketą: "Neskelbti jokio kopijuoto ar plagijuoto turinio be originalaus autoriaus sutikimo, nenurodant šaltinio ar nenurodant originalaus kodo, dizaino ar įdėjos autoriaus." O šiaip sąrašiukas man nepatiko, nes dalies žaidimų, kurie tikrai turėtų jame būt nėra. Ir čia tas sąrašas, tai pagal ką? Pagal nupirktų žaidimų skaičių ar kaip?
Barzdocius prieš 9 metus
Čia spėju iš ŽB svetainės yra paimta :) Kiek mačiau jie tokias lenteles ir statistikas sudarinėja ;)
Optimist78 prieš 9 metus
@Justas Š. imta iš užsienio puslapio, o čia surašyta lentelėje, lietuviškas ir pnš... Tuo metu kai ten viskas tiesiog saraše pavadinimai, turi ant jo paspaust ir ten platesnės info apie žaidimą ieškoti :) Galiu kaip ir teigti, kad tema priklauso man ;)
@Barzdocius imta ne iš ŽB.