Sveiki! Kaip ir žadėjom nieko nelaukdami skelbiame naują konkursą vasario mėnesiui :)
Taisyklės labai paprastos: vasario mėnesio gale apdovanosime tris aktyviausius ir paslaugiausius lankytojus, tai bus tie žmonės, kurie vasarį dažnai lankysis forume, rašys informatyvius pranešimus bei temas, padės kitiems ir kaip nors kitaip prisidės prie maze.lt augimo. Be to, į skaičiavimus įtrauksime ir gautą karmą su sąlyga, kad lankytojai nepradės piktybiškai duoti neigiamą karmą. Jei pastebėsime neigiamos karmos ženklų padidėjimą, ypač iš naujų vartotojų, karmos neįtrauksime. Taipogi norėčiau priminti, kad už piknaudžiavimą karmos sistema vartojas gali būti blokuojamas.
O dabar prie prizų!
Kaip jau minėjau bus trys laimėtojai. Pirmosios vietos laimėtojas iš sąrašo (apačioje) galės išsirinkti tris žaidimus, antros vietos laimėtojas iš likusių žaidimų galės išsirinkti du žaidimus ir trečiosios vietos laimėtojas vieną žaidimą.
Žaidimų sąrašas:
- Contagion
- Insurgency
- NBA2K15
- Counter-Strike: Global Offensive
- Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut
- Startopia
- SPINTIRES
- GRID
- Vertical Drop Heroes
Jeigu turite klausimų rašykite šioje temoje arba man a.ž.
Sėkmės visiems!
heicmeisterJR prieš 8 metus
2k15 <3 nuostabūs prizai . Sėkmės ,kurie megins dalyvauti šiame konkurse ;). Gaila nemoku būt maloniu ar paslaugiu:/
SkepticalHippo prieš 8 metus
@heicmeisterJR čia malonus ir paslaugus tam, kad nebūtų fleimo ir panašių marazmų :P Betkokiu atveju, jei dalyvauji diskusijose ir stengiesi jas inicijuoti - automatiškai skaitaisi dalyvis. Net parašęs į šitą temą jau užsiskaitei kaip dalyvis :D
Ron prieš 8 metus
Manau šioje bendruomebėje yra ir dalis tokių kurie nesinaudoja STEAM (pavyzdžiui aš), todėl siūlyčiau kitą kartą paįvairinti prizus, t.y, sugalvoti kažką šiek tiek įdomesnio :)
Ron prieš 8 metus
@SkepticalHippo Neskaitant STEAM žaidimų tai manau, jog vertingiausias prizas būtų Google Play Gift Card ;)
Klonas prieš 8 metus
Žinau kad nelaimėsiu šitu išvardyntu prizu, bet vistiek budamas prie pc aplankau maze.lt tinklapi, pakomentuoju išreiškiu savo nuomone :D man to ir užtenka :)
Ron prieš 8 metus
@deepfall Taciau kam man reikalingas tas STEAM jeigu mano kompiuteris per silpnas visiems is cia isvardintu zaidimu bei begales kitu, todel manau puiki alternatyva siems prizams butu Google play card gift'ai, kadangi Google play zaidimu parduotuveje taipogi kaip ir Steam atsiranda mokami zaidimai, todel manau tai puikus prizas butu.
geltonakatė prieš 8 metus
@Positive galima! Jei nenori to daryt viešai parašyk a.ž. :)
@Arvydas šiuo konkursu orientuojamės į didžiąją daugumą ir tikrai dauguma turi STEAM, o iš tų kurie neturi atsiras tokių,kurie dėl laimėjimo susikurs. Tad žmonių, kurie jokiais būdais neturės STEAM lieka mažas procentas. Bet tikrai apsvarstysim ir tavo rekomendaciją sekančiam konkursui ir pagalvosim kitokių prizų. :) visada priimam pasiūlymus iš lankutojų!
Ron prieš 8 metus
@PamParam @geltonakatė O ka pasiulytumete daryti jeigu mano kompiuteris sugedes ir naudojuosi telefonu? Kodel Jus taip atmestinai ziurit y si pasiulyma? :D Tiesiog laimetojas galetu pasirinkti kokio prizo jis nori, t.y. Steam zaidimo ar Google gift card.
@Arvydas labai drastiški tavo scenarijai :D jeigu kompiuteris sugedęs, gali atsiimti prizą, kai susitvarkysi, gali atiduot draugui, jei nenori, gali ir nepriimt prizo, jei tau jis nepatinka. Visai neatmestinai, sakiau,kad tikrai priimam visus pasiūlymus ir rekomendacijas ir planuodami sekančius konkursus tikrai įtrauksim tavo pasiūlymus :)
Macho prieš 8 metus
Kiekvienas nusimanot tam tikroje srityje ir galit laimėti pasinaudoję savo stipriomis pusėmis, šis konkursas nėra skirtas būtent žinantiems tokį ar tokį dalyką, visi galit laimėti :p
PamParam prieš 8 metus
O įdomų į ką atsižvelgsit į pranešimų kiekį per visą mėn, kokybe, turinį? Ar nuspresit iš akies nežiūrint į statistiką? Ar žiūrėsit į viską bendrai?
@PamParam žiūrėsim į viską bendrai. Visi administratoriai ir moderatoriai lankosi forume kiekvieną dieną, tai matom kas buvo aktyvus, kas rašė išsamius postus ir pan. Pasidarysim užrašus ir mėnesio gale viską peržvelgsim dar kartą ir nuspręsim :)
deepfall prieš 8 metus
@geltonakatė gal ir kažkokią taškų sistemą susigalvojot? :D
Pavyzdžiui už vieną parašytą pranešimą + 1 taškas
Už sukurtą temą + 2 taškai.
Už "pagalbišką" temą arba pranešimą + 3 taškai
SpirgiuX prieš 8 metus
Ai bėja, o skaitysis jeigu taip paprastai sėdėsiu forume ir nieko nerašysiu?
deepfall prieš 8 metus
kurie vasarį dažnai lankysis forume, rašys informatyvius pranešimus bei temas, padės kitiems ir kaip nors kitaip prisidės prie maze.lt augimo
Koks tikslas įteikti žmogui prizą, jeigu jis dėl forumo nieko nepadarė? Tuo labiau, nei čia yra kažkokia "daugiausiai išbuvęs online" ar "prisijungusių" statistikos ir panašiai. Keistas klausimas šiek tiek. :D
Viskas gerai!:D @SpirgiuX tiesiog sėdėjimas forume nesiskačiuos,nes mes nematom kas kada buvo prisijungęs ir kiek laiko. Ką turėjau omeny su 'dažnai lankysis', kad lankytojas nuotalos rašys pranešimus ir skatins diskusijas, o ne prisijungs vieną kartą per savaitę ar mėnesį, parašys daug pranešimų ir išeis iki sekančios savaitės. Ar aiškiau? :)
SpirgiuX prieš 8 metus
@geltonakatė Nu neesu jau toks neprotingas, kad nesuprasčiau xd dėkoju vistiek :D
Ron prieš 8 metus
Na atsidariau ir aš STEAM saskaitą, tik gaila, kad ji tuščia, na, bet tikėkimės, jog šis konkursas padovanos man bent 2 žaidimus :)
Sveiki visi!
Vasaris, paskutinysis žiemos mėnuo, jau eina į pabaigą, tad nekantraudami norime paskelbti vasario mėnesio konkurso nugalėtojus!!!
Visą mėnesį, diena iš dienos, administracija sekė narių veiklą forume, skaitė pranešimus, temas, peržiūrinėjo jų turinį, bei skaičiavo karmą, kol galų gale diskutuodami tarpusavyje išrinko laimėtojų trejetuką.
L
A
I
M
E
T
O
J
A
I
Y
R
A
.
.
.
-
deepfall
-
PamParam
-
Arvydas
Sveikiname!!
Su laimėtojais bus susisiekta asmeniškai.
P.S. nepamirškite užsukti rytoj ;)