- Dėl pinigų arba dėl drop (dėl naudos)
- Dėl smagumo (laiko praleidimas)
- Dėl neturėjimo ką veikti
- Dėl Rank
- Dėl kitų (dėl draugų, steam draugų, pažįstamų, kolegų arba boost paslaugas teikiate)
- Žaidimas kaip narkotikas- nežaisi- negyvensi
- Kitas variantas
Aš žaidžiu dėl smagumo. Su draugais galima linksmai paprikolint savam serveryje. Yra gan nemažai įdomių šio žaidimo modifikacijų, pvž soccer (futbolas). Kartais Operation pasiūlo įdomių misijų (jau gan senokai tokio dalyko nėra, bet vistiek būna ką prisiminti).
Štai toks klausimas būtų Jums, apie Counter Strike: Global Offensive žaidimą.
SpirgiuX prieš 8 metus
Asmeniškai žaidžiu dėl daug priežasčių :D Esu CS apskritai fanboy'us, labai mėgstu šaudykles, tai pat jeigu online, tai iš vis lafa.. Laaabai patinka su draugais pažaist ypač jeigu dar į komandą kokių "svetimšalių" įpuola, tai... :D ir tas rank man tnieko nereiškia, nesuprantu ko kiti verkia, kad derankino gi žaidimas tai išliko tas pats. 70% Turėja savo rankus ir kurie derankino net nebuvo jo verti.
Citadoras prieš 8 metus
Žaidžiu CS:GO kai neturiu ką veikti, ankščiau žaisdavau dėl drop o dar ankščiau dėl rank, o dabar tiesiog kai neturiu ką veikti, jau labai retai kada einu lošti, net gera ant širdutes kai po truputi tolėju nuo CS:GO :D bet po truputi ne iškarto ^^
easy_peasy_lemon_squeezy prieš 8 metus
Iš tiesų taip, dabar šiame žaidime Rank visiškai nieko nereiškia. Žaidėjai net specialiai tą vadinamą derank darosi, kad būtų kuo linksmiau ir paprasčiai žaisti. JEIGU seniau mes turėjome "Road to The Global Elite", tai šiandien mes dažniausiai sutiksime "Road to Silver 1". Žaidimo įdomumas ir linksmumas vis dar išlieka draugų komapanijoje, bet su random žaidėjais jau tikrai nebeverta žaisti. Aš buvau gan didelis fanas cs 1.6 serijos, bet ši dalis manęs neitin suintrigavo. O po paskutinių žaidimo update, vis rečiau ir rečiau norisi šį žaidimą žaisti.
deepfall prieš 8 metus
Dėl smagumo, dažniausiai žaidžiu soloq, nes su ruseliais tikrai neliūdna žaisti, visko pasitaiko! :D
SkepticalHippo prieš 8 metus
Kiekvieną kartą, kai įsijungiu matchmakingą savęs klausiu lygiai to paties. Kodėl aš išvis žaidžiu šitą žaidimą?
Dažniausiai, bandau žaisti, dėl smagumo. Bet kažkaip dažnai nelabai smagu...
CodeMenas prieš 8 metus
Manau žaidžiu del smagumo, bet kaip ir daugelis sakė - solo labai retai tampa smagus, o draugu kompanijoje visai kas kita, kad stengiuosi solo nebezaisti.
heicmeisterJR prieš 8 metus
- Dėl smagumo (laiko praleidimas)
- Dėl neturėjimo ką veikti
- Dėl rusų
tai trys pagrindinės priežastis
Ron prieš 8 metus
Aš keletą kartų žaidžiau, nelabai užkabino, todėl nebežaidžiu, nos manau reikės.