Siūlau padaryti, kad temos pavadinime neveiktų emocijų ženkliukai, nes dabar šiek tiek keistai atrodo, kuomet pagr. Puslapyje prie temos pavadinimo stovi šypsenėlė ar širdutė.
Rin prieš 8 metus
Hmm... Man asmeniškai jie netrukdo kaip tik sakyčiau jie suteikia jaukumo, kadangi jei neleistų dėti kokių šypsenėlių ar simbolių atrodytų viskas labai formaliai ir tarsi būtų griežta taisyklė, kurios turėtų visi laikytis, o pagal mane maze yra laisva erdvė, kurioje žmonės gali išreikšti savo protingas mintis niekam netrukdant, bet čia yra tik mano pamąstymai būtų gerai išgirsti ir kitų narių nuomones.
deepfall prieš 8 metus
Na šiaip toks dalykas ne tiek trukdo, kiek keistai ir "nerimtai" atrodo. Žinoma gal žaidimų forumas ir neturėtų būti rimtas. Bet kai forumo temose matomos kokios širdelės, ar bučkiai tai tikrai nekaip atrodo. :D Ir prie to pačio manau, kad temų pavadinimai galėtų būti trumpinami ir rodyti ...., kad pavadinimas nebūtų nukeltas į sekančią eilutę.
Bebras prieš 8 metus
Šypsenėlės man nepatinka, bet širdutė patiko! Hmm bet sprendimas visi arba nei vienas... Nežinau ko noriu labiau :question:
Ron prieš 8 metus
@Bebras Manau, jog @PamParam sutikdamas su @deepfall pasiūlymu, turėjo galvoje, jog ilgi temų pavadinimai nebūtų rodomi pilnai, o tiesiog temos pavadinimo parodytų tik vieną eilutę (jei temos pavadinimas ilgas ir persikelia į naują eilutę), o visą likūsią dalį pavadinimo tiesiog paslėptų su tritaškio (...) simboliu.