Sveiki, bandžiau čia šiek tiek padirbėti prie pawno ir iškilo menka bėdelė. Veikti lyg viskas ir veikia, tačiau kai išmeta patį pirmąjį dialogą ir yra pasirenkamas iš list'o kažkuris variantas, man tiesiog permeta į prisijungimo dialogą.
CMD:duk(playerid, params[])
{
inline response_duk(pid, did, response, listitem, string:inputtext[])
{
#pragma unused pid, did, response, inputtext
if(response)
{
switch(listitem)
{
case 0:
{
inline response_duk1(pid1, did1, response1, listitem1, string:inputtext1[])
{
#pragma unused pid1, did1, response1, listitem1, inputtext1
}
Dialog_ShowCallback(playerid, using inline response_duk1, DIALOG_STYLE_MSGBOX, "DUK", "Antras Dialogas", "Pasirinkti", "");
}
case 1:
{
SCM(playerid, "Antras");
}
}
}
}
Dialog_ShowCallback(playerid, using inline response_duk, DIALOG_STYLE_LIST, " DUK", "BlahBlah\nNaNaNa\nBoomBoom", "Pasirinkti", "");
SCM(playerid, "Veikia");
return 1;
}
Bebras prieš 8 metus
Kartais y_dialog pykstasi su "standartinėmis" lentelėmis.... Kodėl taip yra, neaišku.
Bebras prieš 8 metus
Man nepavyko, bet paieškoti informacijos gali. Paprasčiausia, jei nedaug lentelių, perrašyti visas į vieną ar kitą būdą.
Mndkn prieš 8 metus
Dar prie to pačio klausimą turiu, jeigu esu susikūręs atskirą failiuką serverio komandoms ir noriu tam pačiam faile iškviesti OnDialogResponse callback'ą. Ar toks dalykas įmanomas ir jei galima bent minimalistinį pavyzdėlį?
Mndkn prieš 8 metus
Esu susikūręs failą atskirą komandoms ir šiuo atveju turiu šią komandą ir jeigu nebenaudosiu y_inline ir y_dialog, man reikės visą response informaciją rašyti po callback'u OnDialogResponse, bet bėda, kad šime faile jo nėra. Ir ar man reikia response dalį rašyti pagrindiniam pawno faile po OnDialogResponse ar kažkaip jį galiu išsikviesti šiame faile, kad viskas būtų vienoj vietoj, bet tuo pačiu ir naudoti šį callback'ą pagrindiniam faile.