Los Santos RolePlay - tai vienas iš nedaugelio role-play tipo projektų Lietuvoje. Šiame projekte jūs pajusite tikro San Andreas žaidimo malonumą, labiau įsijausite į žaidimą, norėsite prisijungti vis dažniau. Šiuo metu serveris vis dar kūrimo stadijoje, stengiamės viską padaryti kuo greičiau ir suteikti jums, žaidėjams, didelį malonumą žaidžiant. Atnaujinimų sąrašą galite peržvelgti paspaudę šią nuorodą.
KAS YRA ROLEPLAY?
Ši sąvoka reiškia realių veiksmų, jausmų ir situacijų atkartojimą žaidime. Šiems veiksmams jūs turėsite pasitelkti serverio komandas, animacijas ir sistemas. Žaidžiant role-play tipo projektuose, jūs privalote elgtis kaip realiame gyvenime, kiekvienas sužeidimas turi būti pilnai aprašytas ir suroleplayintas. Žaidimą pradėsite vartotojo valdymo panelėje susikūrę savo vartotoją (characterį) ir prisijungę į serverį turėsite nedidelį pinigų kiekį, už kurį galėsite nusipirkti reikalingiausius daiktus, kaip mobilusis telefonas, maistas ir kt.
KUO SKIRIASI RPG NUO RP?
Tai yra labai panašaus tipo modifikacijos, todėl nepainiokite jų. RPG tipo serveryje jūs neturite aprašyti savo veiksmų, galite teleportuotis į bet kurią žemėlapio vietą, mirti tiek kartų, kiek norite, skraidyti su jetpackais ir taip toliau. Tuo tarpu role-play serveryje, viršuje išvardintų dalykų daryti negalite. Turite įsijausti į savo veikėją ir save perteikti žaidime.
KĄ VEIKTI SERVERYJE?
Prisigalvoti galite kiek tik norite, tik turite žinoti, kad jūsų fantazijos negali prasilenkti su realybe, todėl būkite atidūs ir atsakingi. Prisijungę į serverį, galite ieškoti darbo per skelbimus ar tiesiog gatvėje klausinėti žmonių. Dirbdami darbą, kas valandą (realią) gausite algą į savo sąskaitą, tai vadinama „payday“. Darbo taip pat galite ieškoti forume, pildydami anketas į oficialias serverio frakcijas. Turėdami tam tikrą kiekį pinigų, jūs galite nusipirkti namą ar butą, pilnai jį įsirengti (naudojant furniture sistemą), nusipirkti mašiną ir taip toliau. Visus šios modifikacijos teikiamus pliusus ir privalumus galite sužinoti mūsų tinklalapyje: www.lsrp.lt
SkepticalHippo prieš 8 metus
@Bebras nes maze platformą persunku pasileisti :laughing:
Šiaip temą galėjot labiau paformatuoti. Pridėti antraštes ir t.t., nes dabar ganėtinai sunku skaityti, kai vien paragrafinis tekstas visur :) Manau ir susidomėjimo daugiau sulauktumėt iš ieškančių kur žaisti žmonių :+1:
Bebras prieš 8 metus
@Ron Tiesą sakant, aš tuo šiek tiek pasidomėjau(kadangi ir pats kuriu RP projektą). Visi man sakė:
RP'eriai yra pripratę prie phpBB
Ir tai vienintelis argumentas! Manau tai stipriai susiję su tuo kad neatsiranda naujų žaidėjų, kad ir koks projektas visada pamatysi tuos pačius veidus. Uždaras ratas: senas forumas - naujų žaidėjų netraukia, nėra naujo forumo, nes esamiems žaidėjams nepatinka... Manau tai gan senamadiška ;)
PauliusK prieš 8 metus
@Bebras phpBB forumas mano nuomone yra labai patogus ir paprastas, ko daugiau norėt iš to forumo. Surašomos visos naujienos, atnaujinimų sąrašai ir taip toliau. Pagrinde akcentuojamas serveris, nes jis čia yra svarbiausias, todėl, forumą ir pasirinkome phpBB, o ne IPB. Tikrai neturiu nieko prieš IPB, man jo temos yra gražesnės, bet, kai kurios vietos yra neišverstos į lietuvių kalbą, o su phpBB - kelios minutės ir turi pilnai išverstą, darbui paruoštą forumą.
@SkepticalHippo Čia viskas per tą mano skubėjimą, atsiprašau :D Temą kūriau savame forume, norėjau nukopijuot - o čia bb kodų netinka. Būtinai pakoreguosiu, pridėsiu daugiau aprašymo šiai temai kiek vėliau.
PauliusK prieš 8 metus
Šiek tiek atnaujinta tema, pridėti URL linkai. Neradau kaip išcentruoti tekstą, bet antraštės pasirinkimas labai patiko.
Atnaujintas atnaujinimų sąrašas, perrašyta furniture sistema, kuri pastrigdindavo serverį trumpam bandant pridėti baldą ar redaguojant jį. Pridėta galimybė furniturinti garažą ir t.t.