Sveiki visi, šį šeštadienį bandysime žaisti naują žaidimą pavadinimu Overwatch. Nuo gegužės 5 iki gegužės 9 šis žaidimas bus nemokamas, o vėliau jis kainuos 40€ todėl mano nuomonė dabar yra puiki proga išbandyti šį žaidimą, o jei dar bus ir didelė kompanija tai neabejoju, kad vakaras bus nuostabus ;) .
Kas nežinote kiekvieną šeštadienį vyksta maze žaidimų vakaras per kurį išbandome negirdėtus, naujus žaidimus su kompanija draugų. Šio vakaro tikslas yra paprasčiausiai gerai praleisti laiką ir atsipūsti nuo kasdienybės. Norėdami prisijungti prie šio vakaro jums reikia tiesiog prisijungti prie maze discord serverio, kuri galite rasti paspaudus čia (Spustelk mane). Daugiau informacijos galite rasti originalioje temoje (Spustelk mane).
Kas turite lėtesnį internetą ir norėsite taip pat išbandyti šį žaidimą siūliau pradėti siųstis jį ankščiau, nes jis užima nemažai vietos apie 6-7 gb.
Overwatch puslapis: Spustelk mane
Overwatch beta skiltis: Spustelk mane
Iki pasimatymo šeštadienį !
SkepticalHippo prieš 8 metus
Pats labai laukiu Overwatch. Rekomenduoju ir kitiems būtinai BENT JAU pabandyti :+1: O jeigu nenorit bandyti vieni patys, tai junkitės prie mūsų šį šeštadienį :P
Rin prieš 8 metus
@PamParam Buvo susirinkę visai nemažai žmonių. Vienu momentu lygtais penkiese žaidėme kartu. Šiaip žaidimas yra tikrai įdomus ir vertas dėmesio, bet jo kaina lyginant su siūlomais dalykais tikrai nesąmoninga. Jei ne kaina manau pats tikrai pasiimčiau ir dažnai žaisčiau, nes bent jau kai kompanijoje žaidėme buvo labai linksma :D . Aišku buvo tokių momentų, kai priešininkai kaip nemokšas padarydavo, bet būdavo labai linksma, kai su priešais 1:1 eidavome. Tikrai siūlyčiau pačiam išsibandyti jei tavo kompas paveža ;) .