Atnaujinta 2024 versija čia: https://forumas.maze.lt/tema/19249-maze-integracija-su-paysera-paramai-transliacijoms2024
Pradėkime
Pirmas dalykas ką turėtumėte atlikti tai: Prisijungti prie savo paysera sąskaitos.
Tada einama į šią nuorodą: Indentifikacijos Lygis.
Kad paramos sistema veiktų reikia mums 3 Lygio payseros vartotojo.
Pasirinkus 3 lygį mums reikės atlikti šiuos veiksmus:
1.Įkelti Dokumentą. 2. Patvirtinti savo tapatybe. 3. Bei atlikti kitus prašomus veiksmus.
Tada mums teks palaukti, kol mus patvirtins.
Sulaukus patvirtinimo galime tęsti toliau.
Tada keliaujame į twitch.Maze.lt Čia prisijungiame prie savo vartotojo.
Keliaujame į nustatymus.
Pradžioje užpildome telefono numerį, elektroninio pašto adresą ir uždedame varnelę prie testinių mokėjimų rėžimo.
Tada grįžtame į paysera, prisijungiame ir patvirtiname prisijungimą.
Keliaujame į projektų skiltį ir sukuriame naują projektą.
Jei kažkam nerodo ĮMOKŲ SURINKIMO mygtuko ir PROJEKTŲ. Va ką darykit: Prisijunkite prie savo paskyros. Dešiniajame puslapio kampe spauskite krumpliaračio mygtuką ir pasirinkite „Paslaugų valdymas→ Įjungimas/išjungimas“ bei pasirinkite „Įmokų surinkimas internetu per el.bankininkystę ir kitas sistemas“ spauskite „Užsakyti“. TUOMET turėtų atsirast tas mygtukas (JEIGU ESAT 3 LYGIO VARTOTOJAS) ###Ačiū GretaSweet
Toliau užpildome reikiamą informaciją.
Ir tada kopijuojame informaciją:
Projekto/Paslaugų pavadinimas: Paramos surinkimas gyvos transliacijos metu.
Detalus projekto aprašymas: Jeigu patinka mano transliacija, galite mane paremti savo pasirinkta pinigų suma. Jūsų parama padės gerinti transliacijos kokybę bei prisidės prie mano išgyvenimui skirtų lėšų.
Kitus 2 laukelius praleidžiame.
Užpildome kontaktine informacija.
Projekto patvirtinimas: Nukopijuojame šia kodo dalį:
ir ja įrašome čia kaip ir likusia informaciją:
Kopijuojame projekto ID:
Einame į bendrus nustatymus:
Nusirašome projekto slaptažodį.
Išsaugome duomenis. Grįžtame į payseroje sukurtą projektą ir paspaudžiame mygtuką: Tikrinti
Tada einame į
Ir aktyvuojame Testinius mokėjimus
MazeTV Nustatymuose sujungiame savo paskyra su twitch alerts.
Sistemos testavimas: https://twitch.maze.lt/donate/[Jusu twitch nick]/test-donation
Kai projektas bus patvirtintas, Nepamirškite išjungti testinių mokėjimų
Ir viskas!
~Pamoką parengė Salniukas~
P.S Jei atsiras problemų rašome maze.lt administracijai.
Edit:Jei nesate 3 lygio gali jums nerodyti įmokų surinkimo.
Edit 2: Po 4 Metų, Pabandžiau atnaujinti pamoką. Nežinau kaip daugelis jau dalyku beveikia.
Bet jei nenorite naudoti Paysera, bet norite turėti kažka įdomaus savo streamams kviečiu pasidomėti apie https://www.rox.gg/for-creators
SkepticalHippo prieš 8 metus
@PREFIXS jeigu kils kokių neaiškumų - mane visada rasi mūsų discord'e, arba gali tiesiog čia žinutę parašyt :+1:
Citadoras prieš 8 metus
Yra problema, mano paysera yra 3lygio jau labai senai iki šiol naudoju kas kažkiek laiko, bet apačioje nėra man to įmokų surinkimo Projektai ;/
@Citadoras patikrink ar tikrai 3 lygio. Dar gali vadintis payment gateway. Turetu buti apacioje kaireje puseje tik prisijungus.
Citadoras prieš 8 metus
@SkepticalHippo http://prntscr.com/c1azw1 O to šuduko nėra payment gateway
@Citadoras nueik i Nustatymai -> Mokejimo priemoniu ir ten isijunk norimus imoku surinkimo budus (bankas, SMS ir t.t.) ir turetu atsirasti :)
PREFIXS prieš 8 metus
pas mane nėra įmokų surinkimo paslaugos nustatymų :(
EDIT: pateikus projektą patvirtinimui, rodo optioną :)
@Citadoras gal geriau būtų kai tau patogiau bus, kad ateitum į maze discordą ir man PM parašytum. Čia kažkoks keistesnis atvejis pas tave :D
Citadoras prieš 8 metus
Gerai viską beveik susitvarkiau, o kaip paleisti testini mokėjimą? Pažėti ar veikia :D
Šalna prieš 8 metus
@Citadoras paysera perveda 1€ kurio niekas negaunam ir tai parodonkad sistema veikia
Citadoras prieš 8 metus
@salniukas Pabusiu truputi durnas, bet man su tuo testiniu režimu nesigauna, gerai pvz pasijungiu tą langa kur turi išmesti man alert, tada pajungiu testini rėžima per maze nustatymus ir kas tada? :/
Šalna prieš 8 metus
@Citadoras https://twitch.maze.lt/donate/citadoras/test-donation turetu veikti?
Citadoras prieš 8 metus
@salniukas Dėkui, dabar tiktai reikės laukti gal bus žmogus kuris pamėgins šią sistema kažkada, o šeip labai dėkoju, kad padėjai dėkoju ir @SkepticalHippo Kuris irgi bandė padėti, dėkui maze komandai už šią sistema, ždž tikiuosi viskas gerai veiks ^^
Truputį atostogavau, tai persiprašau už neatsakytus klausimus.
@Citadoras @LTorresk vis dar turit klausimų/neaiškumų?
gretasweet prieš 8 metus
Jei kažkam nerodo ĮMOKŲ SURINKIMO mygtuko ir PROJEKTŲ. Va ką darykit: Prisijunkite prie savo paskyros. Dešiniajame puslapio kampe spauskite krumpliaračio mygtuką ir pasirinkite „Paslaugų valdymas→ Įjungimas/išjungimas“ bei pasirinkite „Įmokų surinkimas internetu per el.bankininkystę ir kitas sistemas“ spauskite „Užsakyti“. TUOMET turėtų atsirast tas mygtukas (JEIGU ESAT 3 LYGIO VARTOTOJAS)
fosterbit prieš 7 metus
Hey hou! o jai per youtube streamini ne per twitch viskas kaip ir taip pat, taip? ;)
AsZiogas prieš 6 metus
PaySera atsakimas
Periūrėjome jūsų projektą, tačiau fiziniams asmenims paramos projektai nėra jungiami.
LurypoFJ prieš 4 metus
Patvirtinus mano projektą ir išjungus testinius mokėjimus bandant paremti mane žmonės gauna šią žinutę -
Įvyko klaida: Išjungtas testavimo rėžimas, tačiau mėginote atlikti testinį mokėjimą (0x7) Užklausoje rasta klaidų.
Tinklapio administratoriui apie problemą pranešta. Jei norite, galite su juo susisiekti el.paštu arba telefonu .
Detali specifikacija.
Ką daryti??
Legatas prieš 3 metus
Sveiki! turiu kelis klausimelius, pirmas kaip integruoti i stramlabsus ir obs kuri cia ta nuoroda yra ir kur rasti? ir kaip pasidaryti testini mokejima?