Sveiki,
Ilgai galvojau ar grįšti ir pabandyti dar kartelį SA:MP pasaulyje įžiebti vilčių naujam projektui, kaip matote - aš čia. Pagrindinis mano sugebėjimas - kodavimas (aka scriptinimas) pawn kalba. Apibūdinti "kiek daug" aš moku šią kalbą negalima, nes ją reikia mokėti arba nemokėti prieš rašant tokio pobūdžio temą, tad taip aš išmanau savo darbą, atlieku nepriekaištingai, dirbu vienas, efektyviai ir sparčiai, motyvuotai (taipogi norėčiau ir tokių žmonių pamatyti projekto komandoje), dirbu ~2 metai, taipogi turiu C++ pradmenų (sugebėčiau sukoduoti launcherį ir panašiai), tad jeigu aš tave kiek nors sudominau su savo įžanga, parašyk man skype; fahsas1 . Esu atviras bet kokiem pasiūlymam!
lann prieš 7 metus
Vienas žmogus kuria projektą ( tikriausiai vis dar ). Turi žinoti jį, Marius ( vlrg ) įkūrėjas. Papiešk į skypuką jam vlrg-paslaugos ( Vis dar šita naudoja čj ). Gal ieško jis scripterio. ;]
uraganas prieš 7 metus
Jei nori labai gali susisiekti live:cicenas.mantvydas (skype). Neeilinė kodavimo užduotis tik klausimas ar sugebėsi jau turėtum būti pakankamai lankstus koduotojas. :)