Sveiki,
_Galvojau, galvojau ir nutariau, gal vis dėlto reikia pabandyti prisijungti prie kokio nors projekto, ir pabandyti jam padėti. SA:MP pasaulyje esu jau gana tikrai ilgą laiką, 5 - 6 metai, mačiau visko, šalto, karšto. Žinau kur projektai dar didžiausia klaidą. Taigi norėčiau prisijungti prie kokio projekto, bet prašau, nesiūlykit tokių projektų, kurie bus vienadieniai. Ieškau projekto su stipriais savininkais, kurie nepasiduos, kad ir žais ~10 žaidėjų, kurie turi daug motyvacijos ir pan.Truputį prisistatysiu, esu Nedas, man 16-ioliką metų. Esu ganėtinai ištvermingas ir nepasiduodantis žmogus, draugiškas ir pan.
Kokias paslaugas teikiu?:
1.Reklamavimas. 2.Projekto aprašymas. 3.Projekto prižiūrėjimas, rinkimai ir t.t.
Šiuose srityse jau turiu tikrai daug, daug patirties.
Dar kartą pakartosiu, kad ieškau rimtų savininkų, subrendusiu ir ketinančiu eiti iki pat galo.
Galiu pasakyti, kad jokio atlygio neimu, kadangi tai darau savo malonumui. ;)
Kreiptis į PM, arba skype: neduxx151
Angliz prieš 7 metus
Perskaičiau tavo pranešimą ir kaip suprantu, tai tu teiki tik šias paslaugas: ,,1.Reklamavimas. 2.Projekto aprašymas. 3.Projekto prižiūrėjimas, rinkimai ir t.t.'', manau, kad tu niekada nesulauksi pasiūlymo, jei taip aprašysi savo paslaugas, kadangi projekto savininkai patys tai puikiai sugeba. Jei jau pats nori nertis į SA:MP pasaulį, tai siūlau viską pradėti pačiam. Skriptink, mappink ir galvok įvairias sistemas, o tai, ką tu dabar atlieki, tai yra visiškas nulis. Stenkis labiau atskleisti save, jog tavo pranešimas nesulauktų tik neigiamų nuomonių. Tau padėtų tai, jeigu mokėtum gražiai rašyti, dėlioti mintis - gautųsi šioks toks rašinys. Ir aplamai, geriau pamiršk SA:MP, bandyk programuoti, gal pavyks sukurti savo internetinį projektą, iš kurio tu sulauksi daugiau džiaugsmo ir patirties. Jei kils kokių klausimų, tai nebijok, klausk, padėsiu drąsiai.
Ice prieš 7 metus
Labai ačiū už nuomonę. Taip, suprantu, kad daugumą savininkų ir patys sugebą tą daryti, bet ne kiekvienas gali parašyti gražų, išsamų aprašymą, gerai išreklamuoti serverį ir pan. Taip pat pradedu mokytis mappinti, kadangi manau, kad šitas dalykas norint prisijungti prie projekto yra iš ties svarbus.
saumen prieš 7 metus
Sveikas aš vystas sao projekta onlaine žaidima gerai žinoma visame pasaulije kaip travian 3,5 versija ir ieškau komandos tai tikrai nėra vienadienis projektas tad siulau tau usukti i mano saita nuorodos apibūdinimas tad nespeju vienas reklamuoti versti pilnai i lt kalba. jai sudominau susisiek su manimi
E-travi yra vienas populiariausių pasaulyje naršyklinių žaidimų. Tapkite žaidėju ir pradėkite kurti savo imperiją, surenkite galingą kariuomenę ir kovokite kartu su sąjungininkais už viešpatavimą savo žaidimo pasaulyje.