Sveiki visi SuperGames.Lt Nariai su jumis sveikinasi projektas RPG-life.lt!
Taigi noriu jums pristatyti dar karta savo projekta tai RPG-LIFE.LT
Taip jis jau buvo Startuotas mano 2016 metais tik aišku buvo tam sutrukdyta normaliai dirbti prie projekto, nes tuo laiku teko man atiduoti savo pareiga tevynei tai kariuomenei.
Tad kaip dabar jau problemu jokiu nera ir galima toliau dirbti ties projektais bei tobulinti savo igudžius, bei išmokti dar daugiau visko ko dar nemoku.
Projekto administracija sudaro sena eSFG.LT Komanda bei tai pat gales prisideti ir nauji žmones:
Projekto Savininkas/Skripteris: Kestutis_Ramanauskas (24m.)
Projekto Savininkas/Pagalbininkas: Ramas_Gipsonas (42m.)
Atsarginis projekto Skripteris: Dovydas (17m.)
Projekto Prižiuretojas Rinkimu: Stan_Slim (20m.)
Projekto Serverio Prižiuretojas: Jerry_Exel (18m.)
Projekto Psichiatre kuri gydys jusu nervus: Noctis_Luminos (23m.)
Trumpai apie Modifikacija.
Modifikacija bus naudojama editas kuris perdarytas mano, kuris labai daug kuo išsiskirs iš kitu projektu. Pradžiai aš jums dar negaliu prižadeti, kad sistemos bus kitos ir naujos, dar to nepamatysit nes prie sistemu man reikes daugiau laiko skirti, o dabar svarbiausia paruošti startui ir sutvarkyti klaidas. Tai pat kaip forumas startuos bus renkami direktoriai ir visi kiti prižiuretojai kuriu dar mums reikes. Direktorius kaip jau po truputi išrinksim bus jiems proga papulti i serveri nes jie patys tures ištestuoti savo darba ir surašyti man jo darbo bugus kuriuos reikes butinai sutaisyti prieš starta, kad starto metu žaidejams nekiltu problemu del darbu bugu. Tad su jusu pagalba projektas klestes ir dirbs savo priklausancius darbus.
Daugiau apie pacias visas sistemas bus aprašytos tik po forumo starto. Tad prašome i komentarus nerašykit beprasmišku komentaru ir viska pamatysit tiek forume tiek SuperGames.lt temose.
Projekto duomenys:
Internetine svetaine: http://RPG-LIFE.LT
Samp ip: samp.rpg-life.lt
Ts ip: ts.rpg-life.lt
Projekto nuosava Internetine radijo stotis ETA-RADIO: http://rpg-life.lt/ETA-RADIO.pls
Šita tema neturi atsakymų! Būk pirmas!