Sveiki visi.
Pasidarė įdomu ar yra žaidžiančių CS 1.6.?
Jeigu taip, ar yra žmonių kurie turite savo klanus? Papasakokite kiekvienas apie savo klaną.
Geros dienos.
Justas Š. prieš 10 metų
Žaidžiančių dar tikrai yra. Kadaise turėjau nL' klaną. Iš esmės viskas buvo daryta for fun, neturėjom jokios svetainės, pagrinde tiesiog žaidėm kartu, nors aišku būdavo ir tokių, kurie cm norėdavo, bet daugelis nebūdavo rimti priešininkai. O ar pats turi klaną?
arnas444 prieš 10 metų
Esu mėgstantis pažaisti, ir žaidžiu jau 3 metus. Klano neturiu, nenoriu investuoti į Web site, serverį, o gal domintu susikurti tą klaną?
Justas Š. prieš 10 metų
Ką nors gal ir domintų. Bet bent jau aš tai jau nelabai siūlyčiau tai daryt. Kuo toliau, tuo daugiau žaidėjų pasitraukia iš 1.6, pagal mane tai būtų tiesiog pinigų švaistymas.
Justas Š. prieš 10 metų
Reco, tai tą ir bandžiau pasakyt, kad jau daugeliui pradeda atsibosti ir kurti kokį klaną jau iš esmės beveik beprasmiška.
Haroldas prieš 10 metų
Žaidžiu 1.6, seniau klaną turėjau, bet per DeathRun :) Net normaliai pavadinimo neatsimenu :)
Danielius prieš 10 metų
Turėjau ir aš klaną pavadinimu "Skillz". Pavadinimas gan vaikiškas, bet tada viskas vyko eksprontu. Jis gyvavo gal tik kelias savaites, ir buvo užmirštas. Po kelių mėn. prikėlėm jį, surinkom virš 50 cm laimėjimų (1 tikslas), sukūrėm savo svetainę, kuri dabar nenaudojama (IPB varikliukas [2 tikslas]). Galvojau vėl jį atgaivinti, bet neturiu labai daug laiko.. :D
Arminukas prieš 8 metus
Sveikas, taip turim... S5, =aistume su ko nuors 3x3, skype administracija14 classic.