Taigi daugelis kalba kad cs1.6 žlunga tačiau aš manau kad jis kol kas dar laikosi stabiliai ir užtikrintai jį žais visi dar pora metaliu o galbūt iki tada kada mūsų kompiuteriai bus paprasčiau per šustri kad eitu žaisti tokį game:D Kažkur skaičiau, kad žlunga nes laikiuxse ir eware ne be užsipildo vakarai visi servai tačiau turiu jiems atsakymą per pastaruosius metus Lietuvoje atsirado daug cs servu ir žmones eina ten iš tu populiaru servu. Taigi ką jus manot apie šita žaidimą? Ar jis dar ilgai tems? Kodėl ji žaidžia tiek daug nors jis toks senukas? Kodėl ji taip visus trauke?kiek laiko žaidžiate cs? Kur jį žaidžiate? Taigi kalbam apie viska kas susieja su šituo žaidimu.
Defenderis` prieš 10 metų
Ną, tiek kas sako, kad 1.6 žlunga - galvoja tik apie Lietuvą turbūt. Nes užsienyje tų žaidėjų tai.. 1.6 Niekad nežlugs, o kaip tik kils į viršų kaip ir tu sakai. Jis yra vienintelis ir tobūliausias Cs. Ankščiau, kai tokių žvėrių nebuvo, visi kapodavo 1.6. O dabar, kai atsirado visokie žvėrys, tai perėjo prie stipresnių kaip cs:Go ir t.t.. Manau, kad cs:go yra paskutinis Š. Man visad legenda bus 1.6. Man jis niekad nežlugs :)
SkepticalHippo prieš 10 metų
Mano asmenine subjektyvia nuomone CS 1.6 lėtai, bet užtikrintai žlunga. Ankščiau, pamenu kai eidavom žaisti į kompiuterines, sunku būdavo rast tuščių serverių internete ir visi per LAN'ą žaisdavo. Dabar pati ta kultūra išnykus yra. Vyksta dar kažkas, pasirenka žmones vakarais į kelis serverius, bet tikrai nebėra taip kaip ankščiau. Aišku visada bus kas žais, čia kaip koks Quake ar Doom. Klasika nemirštanti.
Paganas prieš 10 metų
Šaunu, kad pasidalino savo nuomonė apie Counter Strike 1,6 būtu dar smagiau jei ir kiti tai padarytu:)
Lukutis prieš 10 metų
Masofkės niekados nemiršta, čia viskas ir taip aišku. Kai atsirado CS:GO, žlugo daugiau nei puse mIRC chanel'ių susijusių su 1.6. Niekas rimtai nelošia, nesuka jokių rimtų tournamentų, kaip seniau būdavo. Taigi, liko tie, kurie masofkėj sėdi. :)
ninjasoul prieš 10 metų
Counter Strike 1.6 žaidimas liks legenda, bet žlugs. Na kaip žlugs, mažai žaidėjų beliks. Dabar CS:GO yra vienas geriausių "šaudyklės" tipo žaidimų. Kiek aš pastebėjau, visi geri žaidėjai "persikraustė" į šį žaidimą, juk ten viskas nauja : grafika, pats šaudymas, naujos galimybės ir t.t.! CS 1.6 versijos aš irgi žaisdavau ir būdavo įdomus, na, bet su CS:GO naujovėmis ir pan. nepalyginsi, viskas daug geriau šiame žaidime.
deepfall prieš 10 metų
Ar jis dar ilgai tems? Kodel ji zaidzia tiek daug nors jis senukas? Kodel ji taip visus trauke?kiek laiko loset cs? Kur loset?
Tol kol lietuviai ir kiti užsieniečiai turės medinius kompiuteris. Dėl to kad žmonės neišgali naujų kompiuterių nusipirkt. Gal apie ~2 metus. Savo kurtuose serveriuose (Knife, HSDM, SuperHero)
Leonidas. prieš 10 metų
Mixas.eu pradėjau žaist ne per seniausiai, beveik visada būna pilnos arenos žaidėjų.. Tai apie kokį žlugimą galima kalbėt :D
@Edvinas Nebe tie laikai,kad visi eitu ir žaistu į tas kompiuterines kaip tu sakai, tais laikais ne visi turėdavo kompiuterius vien dėl šios priežasties ir eidavo žaist visus ten tuos san andreasus ,cesus ir kt žaidimus.
Alter prieš 10 metų
Šis žaidimas žlunga, jį po truputį pakeičia cs:go. Pagrindinė priežastis kodėl daugiau yra žaidžiančių counter-strike 1.6, o ne cs:go yra ta, kad senolis turi dvi plačias rinkas: steam ir non-steam, o naujasis tik vieną - mokamą(steam). Taip pat reiktų paminėti, jog ne visi perka gerus kompiuterius žaidimams, tad renkasi žaidimą, kurį jų senukas pavežtų.
SkepticalHippo prieš 10 metų
Būtų šiaip visai faina, jeigu vyktų kokie susibūrimai, kur visi prisėda prie kompų ir tiesiog lošia kokį Counter-Strike. Manau reikės rengti kažką panašaus ir Maze :) Rinktumėtės pažaist kokias klasikas? Counter-Strike, Team Fortress Classic? :D
Martynas prieš 10 metų
Žaisdavau seniau cs 1.6 kokius 2 - 3 metus su pertraukomis zaidziau, bet dabar nebetraukia kaskodel. :palm_tree:
pesKy911 prieš 10 metų
Tai čia tas pats kaip palyginus gta V su gta sa. Grafika ir visa kita eina į prieki, bet visi žaidžia toliau :)
#REBENOK prieš 10 metų
Baigėsi jau 1.6 laikai, kaip ir sakė nesuka jokiu gth ir t.t. Po metų jau išviso dings rimtas žaidimimas, liks masofkės. Nuėjus į belekokį serveri sėdi mažiausiai 2 cyteriai, tesiog jau nebeįmanoma palošt, palyginus 2008~2009 metus su šiais, tai būdavo pasaka, kad ir kaip bebūtų gaila r.i.p 1.6 :pensive:. Tik jau nereikia lialialia ,kad jis dar nemirė, puikiai jau visi suprantam. Dabar žaidžiu csgo ir sėdžiu sau laimingas. :blush:
sancio prieš 10 metų
1.6 mIRC'as žlugęs yra, ir pats 1.6 žlugęs yra. Liko masofkes ir pora mixų. CSGO kaip tik geriau už 1.6 naująjį protokolą. Kadangi 1.6 naujasis tas protokolas sugadino 1.6. CSGO visgi populiareja lietuvoje ir manau greit metų pereeis visi ant jo. Kaip @Edvinas sakę, tai 1.6 liks klasika kaip Quake ir Doom.
Saimon prieš 10 metų
Aš asmeniškai seniau žaisdavau, ir žaisdavau daug. Žaidžiau tokiam serveryje DM + GunXP, toks buvo vienintelis Lietuvoje, nes kiti GunXP būdavo surf arba zombie. Bet po kiek laiko atsibodo pats žaidimas, padariau pertrauką. Kažkada norėjau vėl užeiti pažiūrėt, bet jau tas serveris buvo užsidaręs, o kitur kažkaip tiesiog nėr įdomumo žaist. O dabar, kai turiu CS:GO, į 1.6 net nesinori eiti. Ir tik nereikia čia suokti, kad CS:GO šudas. Jei jums patiko 1.6, tai Global Offensive bus pasaka. Tiesiog tie, kurie taip sako neturi galimybių išbandyti jo arba tiesiog yra neišbandę.
Barzdocius prieš 10 metų
Apie ta 1.6 diskutuojama jau apie 10 metų ir jums dar negana? Žlugęs tas CS 1.6. Sakysit ne? Steame akivaizdūs įrodymai, o tie non steamai tai taip ir telosia ateina prastumia laika ir psio :D Baigės vaikučiai jūsų era :) Gana tų diskusijų kodėl.
dontbeidiot prieš 9 metus
Lietuvoje žlunga, nes atsirado cs;go kitose šalyse cs 1,6 stabiliai laikosi. Ir tai masofkėse po 30 on sėdi, o tik mIRC nieko nebėra
SpirgiuX prieš 9 metus
Dar atsimenu kaip tingėjau draugui flash'ą atgal vešti, nes įsikėliau Cs 1.6 iš jo.. Pirmą kartą lošiau jeigu neklystu nuo kažkur 18:00 iki 04:30 taip kabino.. O kiek nervų, kad miršti, o kiek laimės, kad sėdi pliuse.. Vajetau kokie laikai buvo.. Ašarą net norisi nubraukti :D O dabar jau užrišta su cs 1.6, pardaviau steam acc, nes atsibodo tiesiog ir vsio. Dar kartais sumetu non-steam kokį nonstopą :D
Qiux prieš 9 metus
CS GO tikrai nėra įdomus su Cs1.6 best foraver su jo daug akirmirkų buvo gerų paleista daug draugų suradau :D buvo visko nolifer buvau dabar jau nebežaidžiu bet ties laikais jis man buvo nepaprastas cs1.6 geriausias buvo ir liks bet man nusibodo... ;D kad cs go grafika gera tai man dzin man cs1.6 grafika geriau beveik ir visus map žinau viską
o kad cs1.6 žlunga matau beveik kur tik nueis i lietuviška servą pilną rusų ar anglų sedi bet cs1.6 man vistiek geras