Dovydas B. prieš 10 metų
Puikus projetas, užsukam. ŠIANDIEN 19:00 VALANDĄ, LIETUVOS LAIKU - SERVERIO STARTAS.
Optimist78 prieš 10 metų
Tai dar nebuvo startaves?? Pries savaite dar bota gavau apie jo starta ir pns...
Dovydas B. prieš 10 metų
Jungiamės prie serverio, rekordo siekimas 2015.01.24 19:00 VALANDĄ, O ŠIANDIEN 19:00 VALANDĄ PREMIJŲ, EVENT VAKARAS.
Bebras prieš 10 metų
Šį kartą įspėju žodžiu, vienam serveriui nebus leidžiama daugiau nei viena tema.
Dovydas B. prieš 10 metų
Kadangi neina atsakinėti forume į kitą pranešimą, tai taip parašysiu jog atblokuotas.
MedVede prieš 10 metų
Kalėdos baigėsi ;) Esmė yra. ir kiekvieną kartą išjunginėt sniegą žinot nėra nervų.
s0beit911 prieš 10 metų
Kelintą kart startuojat? Kiek pasižiūriu tai arba servas tuščias, arba pranešama apie naują startą
Dovydas B. prieš 10 metų
Crupynas - Tiesiog išėjo dėl to jog jis viską nori suversti ant manęs jog vienam žmogui daviau kažkokius permissions, nors su juo net kalbos apie tai nebuvo, o tas asmuo man pats sakė, o vėliau kai aš išėjau paprašė Deivido (Brazzers) jog duotų pilnus permissions ir davė, bent jau man taip sakė, o visiems jis sako jog aš uždėjau, nežinau ką jis čia bando pasakyti, tačiau nereikia versti visko ant manęs jog patys nesate tobuli.
ErikasDamn prieš 10 metų
Serverio administracija nerimta, išmeskit porą žmonių iš moderatorių, nes greitai kažką pridirbs ;)
Dovydas B. prieš 10 metų
Pagrįsk savo pasakymą jog nerimta dėl ko nerimta ?, o kodėl juos išmesti visada galime duoti jiems įspėjimą jog jie susiprastų ir daugiau taip nebedarytų.
Dovydas B. prieš 10 metų
Užsukam į serverį, šiandien 19:00 valandą premijos, eventai. Jungiamės IP: samp.kaimeliai.lt