Dovydas B. prieš 9 metus
Puikus projetas, užsukam. ŠIANDIEN 19:00 VALANDĄ, LIETUVOS LAIKU - SERVERIO STARTAS.
Optimist78 prieš 9 metus
Tai dar nebuvo startaves?? Pries savaite dar bota gavau apie jo starta ir pns...
Dovydas B. prieš 9 metus
Jungiamės prie serverio, rekordo siekimas 2015.01.24 19:00 VALANDĄ, O ŠIANDIEN 19:00 VALANDĄ PREMIJŲ, EVENT VAKARAS.
Bebras prieš 9 metus
Šį kartą įspėju žodžiu, vienam serveriui nebus leidžiama daugiau nei viena tema.
Dovydas B. prieš 9 metus
Kadangi neina atsakinėti forume į kitą pranešimą, tai taip parašysiu jog atblokuotas.
MedVede prieš 9 metus
Kalėdos baigėsi ;) Esmė yra. ir kiekvieną kartą išjunginėt sniegą žinot nėra nervų.
s0beit911 prieš 9 metus
Kelintą kart startuojat? Kiek pasižiūriu tai arba servas tuščias, arba pranešama apie naują startą
Dovydas B. prieš 9 metus
Crupynas - Tiesiog išėjo dėl to jog jis viską nori suversti ant manęs jog vienam žmogui daviau kažkokius permissions, nors su juo net kalbos apie tai nebuvo, o tas asmuo man pats sakė, o vėliau kai aš išėjau paprašė Deivido (Brazzers) jog duotų pilnus permissions ir davė, bent jau man taip sakė, o visiems jis sako jog aš uždėjau, nežinau ką jis čia bando pasakyti, tačiau nereikia versti visko ant manęs jog patys nesate tobuli.
ErikasDamn prieš 9 metus
Serverio administracija nerimta, išmeskit porą žmonių iš moderatorių, nes greitai kažką pridirbs ;)
Dovydas B. prieš 9 metus
Pagrįsk savo pasakymą jog nerimta dėl ko nerimta ?, o kodėl juos išmesti visada galime duoti jiems įspėjimą jog jie susiprastų ir daugiau taip nebedarytų.
Dovydas B. prieš 9 metus
Užsukam į serverį, šiandien 19:00 valandą premijos, eventai. Jungiamės IP: samp.kaimeliai.lt