Ar turit savo mėgstamiausią LCS komandą ir žaidėją? Žiūrit stream'us? Ką sekat? :)
Mano pati pačiausia komanda TSM (!!), žaidėjo vieno mėgstamiausio neturiu, bet mėgstu Bjergsen, imaqtpie, TheOddone ir LemonNation. Mėgstamiausias streamer'is,100% - wingsofdeathx :)
P.s. EU LCS nelabai seku.
undeniable prieš 9 metus
LCS - CLG, dėl gosu, doublelift, link ir kitų achujėnų žaidėjų. Žaidėjas - BoxBox, įspūdingi riven, lee sin skill'ai. Streameriai - Iš lietuvių chosenone, perikuras, sponsorius, o taip tai flosd(boxbox), link, gosu, nicktron kartais nuotaikai pakelt.
Mantyška prieš 9 metus
"Ar turit savo mėgstamiausią LCS komandą ir žaidėją? Žiūrit stream'us? Ką sekat? :blush: "
Maniškė - C9 / Meteos / BoxBox
Papuc Jr prieš 9 metus
Anksčiau smagiausias streameris buvo Scarra iš Team Dignitas, bet, rodos, dabar CLG trenetis. Dabar stream nebelabai žiūriu, nebėr tiek laisvo laiko.
Žaidėjai... Tikriausiai Rekkles, YellowStar. Šitie, tikriausiai, mėgstamiausi.
Jei išskirti komandą, tai mėgstamiausia iki šiol buvo Fnatic, bet dabar joje liko tik vienas žaidėjas. Toliau bandysiu sekti Elements ir Unicors of Love.
SkepticalHippo prieš 9 metus
Komanda kol kas - CLG. Aphrolift best bot lane NA :D
Streamų nebelabai žiūriu, bet mėgstamiausias žaidėjas tikriausiai TheOddOne buvo :(
Mickjakers prieš 9 metus
Komanda man labiausiai, patinka tai yra TSM. O strėmus šiu žmonių žiuriu: Bjergsen, Lustboy, Cowsep, NightBlue3, Dyrus, Sovitia mano favoritai.
lespaghetti prieš 9 metus
CLG, zaidejai tai jauciu sailor Dyrus o streamerius ziuriu tik sivhd, boxbox visi kiti sux
Defenderis` prieš 9 metus
Mėgstamiausia komanda: TSM. Iš ten tai Bjergsen ir imaqtpie. Visad lieka tokie man ;d
undeniable prieš 9 metus
@El macho ALLIANCE nebėra, persivadino į ELEMENTS. O taip tai CLG didžiausi šansai.
Rin prieš 9 metus
Iš streamų ką žiūriu tai tik siv hd ir dar kartais sp4zie, bet šiaip dažnai nežiūriu tų streamų, nes nelabai jie mane traukia ;D