Tai va, pirmas pasiūlymas yra paprastas ir visiems matytas IPB, bei daugelyje kitų forumo varikliukų. Tai veikia taip, jog jei žmogus nėra matęs kokios nors temos/skilties turinio, ta tema būna pateikiama kažkaip kitaip. Dėl to, iškart pažiūrėjus į dominančią temą yra aišku, ar joje po paskutinės tavo peržiūros buvo parašytas koks nors komentaras, ar ne. Manyčiau šitą funkciją čia atlieka ir tie pranešimai, bei vėliau, kiek man žinoma, atsirasianti prenumeravimo galimybė, tad galbūt jums šis pasiūlymas gali atrodyti ir bevertis, na bet asmeniškai man, tai toks būdas sužinoti apie naują turinį yra pats patogiausiais. Būtų tai pat neblogai, jog užvedus pelytę ant temos/skilties, tai pat parodytų ir kiek būtent naujų temų/komentarų buvo sukurta po paskutinio tavo apsilankymo...
Antras pasiūlymas būtų susijęs su nesenai atsiradusiais pranešimais , kurie įsižiebia ryškiai raudona spalva ir tiesiog prašosi paspaudžiamas, kai tik kas nors parašo komentarą temoje, kurioje tu pats buvai parašęs komentarą... Tai va, ne kartą pastebėjau, jog užsukęs į forumą, aš tiesiog peržiūriu man aktualias temas, o tada pasižiūriu į tuos pranešimus ir matau, jog kažkas parašė komentarą, kurį aš jau ką tik peržiūrėjau... Useless, isn't it? Tai va, norėtųsi, jog man peržiūrėjus tą komentarą, apie kurį man praneša tie pranešimai, jie daugiau man apie jį nebe pranešinėtų.
Šita tema neturi atsakymų! Būk pirmas!