Sveiki noriu pradėti, bent jau pabandytį pažaisti ši žaidimą, ką rėikia žinotį pradedant žaisti ši game? Ar ten svarbus lvl kelimas, itemai ar pan? Esų mates ten įvairius gameplay, bet kai neesu pats bandes tai tie gameplay man žiūrėjos kaip pro žalius akinius :D
Ir norėčiau sužinoti kuom jis skiriasį nuo tokių žaidimų, kaip Lineage 2, Diablo, WOW...
CodeMenas prieš 8 metus
Lvl kelimas ir item vieni is svarbiausiu dalyku norint laimeti, aisku viskas priklauso nuo tavo skilu. O seip tai nieko nereikia zinoti isbandyk įvairias roles su įvairiais champais o buildus is pradziu graibyk is interneto. O del l2 ir kitu tai negaliu atsakyti nes pats nelabai lošęs jų.
Darrel_ prieš 8 metus
Aš pats pradėjau lol'ą žaist dar net nei biškio MOBA žaidimų nežaidęs ir nieko visiškai nemokėjo. Kaip man yra minėja geriausia būtų pradėti nuo tokių champ'ų kaip Ashe. Kartais žaisdavo gerai o kartais žiauriai blogai. LVL kelimas tai aišku kad svarbiausias nes kitaip skill'ų negalėsi kelt o dėl item'ų tai jeigu be jų būsi tai tiesiog slabnas ir liksi. Build'us traukdavau iš interneto bet ir nesakau kad ir dabar moku žaist. Aišku lol'o aš dabar nežaidžiu o žaidžiu kita MOBA žaidimą ant planšetės t.y Vainglory bet irgi kartais gerai sekasi o kartais žiauriai blogai.
SkepticalHippo prieš 8 metus
Progresija žaidimo panaši į Counter-Strike, jei esi žaidęs. Turi pagrindinį savo profilį, kuriam keli lygį, perki runas, čempionus ir etc. (kaip per CS:GO perki ginklų skinus ir keli bendrą savo levelį). Žaidimai vyksta "matchais". Paspaudi play, tau randa komandos draugus ir priešus, ir eini žaisti su komanda. Ten pasirenki čempioną už kurį žaisi visą tą matchą (čempionas kiekvieną matchą gali būti skirtingas) ir tada su juo ir komanda bandai nugalėti priešus.
Kiekvieną matchą visi pradeda nuo 1 lygio ir be itemų. Itemus gali pirkti žaidimo eigoje, kaip ir žudyti mobus ir kelti čempiono lygį.
Tikslas - sunaikinti priešų bazę.
Visas įdomumas tame, kad niekada nebus vienodų matchų. Visada atrasi kažką naujo, kažkas pasikeis ir panašiai. Žinau, kad turim nemažai žaidžiančių čia, tai tikrai rasi su kuo pažaist ir kas pamokytų :)
Euris prieš 8 metus
Svarbiausais dalykas yra farm ( minion zudymas ) jie prideda daug goldo , ir aišku geriausia iš pradžių žiūrėt į buildus profu.