Sveiki, man reikia būtent nešiojamo kompiuterio. Kaina būtų iki 300 svarų, žinau kad tai nedaug bet kompiuteris nebūtinai turi būti naujas bet ir būtų gerai jeigu jį būtų galima nusipirkti kur nors London'e. Mano mintys kol kas sukosi aplink Macbook Air 11" bet vat atminties tik 64GB ant pigiausio varianto kuri aš radau.
SpirgiuX prieš 8 metus
Asmeniškai aš turiu Acer Aspire V5-572G. Awesome laptopas <3 jau 2 metus turiu ir žaidžiu naujausius žaidimus ant medium grafikų (ir taip, man to užtenka). Gal dabar kaina nukritus, nes kai jį pirkau, tai mokėjau ~1800 litų. Pirkau iš ebay. Bėja, tie kurie sako, kad acer kaista ir panašiai, tai iš dalies sutinku. Gan garsiai aušinimas vyksta, bet kadangi naudoju ausines, tai nieko negirdžiu. O ir kompiuteris veikiai nepriekaištingai, plonas, nesunkus, ekranas gan didelis, raiška 1366x768.
Parametrai:
Vaizdo plokštė: Nvidia Geforce GT 720M ir Intel HD Graphics 4000 (taip, yra 2 vaizdo plokštės ir abi "susigaudo" kurios kur reik);
6 GB ram;
Intel Core i5 1.8GHz (kadangi yra turbo boost, tai automatiškai "pasitūrbina" iki 2.7 GHz);
500 GB HDD
PamParam prieš 8 metus
Priklauso kam naudosi, gaminimuj, darbui su grafinemis programomis, ar šiaip kokiam darbuj su excel ar wordu. Nors už 300 svarų manau nenupirksi ten naujo ir gero, kad pageiminti, siūlau pasitaupiti iki 500 ar 600 ir nupirksi geresni ir ateičiai užteks.
Jau kaip metus turių Acer E5-771G už 600€ dar pernais pirkau, nei kaistą greitai nei užia, tik pažaidus 2, 3h koki gta5 pradeda jau kaisti gerokai, bet taip ir turį būti loptopose nėra geros aušinimo sistemos kaip stacionariuose PC.
SpirgiuX prieš 8 metus
@Darrel_ Pritariu @PamParam sprendimui, kad geriau tu pataupyk. Jau geriau po truputį nei iš karto. Bet jeigu vis dėl to nenoriu mano pasirinkimo, tai rekomenduočiau pasižiūrėt šių firmų kompiuterius: Acer, Lenovo, Dell. Acer dabar turiu, Dell prieš tai turėjau, o Lenovo turi klasiokas, tai irgi nesiskūndžia veikimu :)
deepfall prieš 8 metus
Jeigu tu žadi žaisti žaidimus, tai tikrai nepirk Macbook kompiuterio. Jis labiau skirtas darbui, grafikai, bet ne žaidimams. Šiaip patarčiau žvalygtis į ASUS firminio ženklo kompiuterius, taip pat gali apžiūrėti Acer dažniausiai jų parametrai būna geresni, už ASUS lyginant kainos santykį, tačiau ASUS turi kur kas patvaresnį korpūsą, nei Acer kompiuteriai, jeigu domintų galėčiau parekomenduoti kur galėtum įsigyti kompiuterį lietuvoje. :)
Darrel_ prieš 8 metus
@deepfall Lietuvoje man deja netinka :D Daug žaidimų aš nežaidžiu pagrinde Minecraft bet kartais Photoshop'ą įsijungiu. Tai manau tokiems darbams Macbook'o pakaktu. Šiaip radau dar tokį variantą neblogą http://www.ebay.co.uk/itm/ASUS-X750LB-Core-i5-4200U-1-6-GHz-17-3-HD-4GB-RAM-GeForce-GT740M-Win-8-/151948319829?hash=item2360d35c55:g:vOYAAOSwk1JWcHuB
Bet kažkaip labai pigiai atrodo ir galvoju kad apgaus..
deepfall prieš 8 metus
@Darrel_ gi čia "Manufacturer refurbished", nematau čia nieko pigaus, už tokią kainą Lietuvoje gal ir geriau galima kažką rasti. O jeigu ieškai, tai gal žiūrėk kokiose parduotuvėse - salonose, nes per tą eBay perkant gali ir negaut, paskui reikia žaistis su tais Dispute'ais ir pnš. :)
deepfall prieš 8 metus
@Darrel_ kad pavyzdžiui ir čia: Acer Aspire
W10, 8GB RAM, 2TB HDD, i3 ir pnš. ;)